Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Corexim Foreign Trade Company

0722/291.375,

Despre noi

Trimite mesaj
Corexim Foreign Trade Company, a fost fondata in 1991 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pentru promptitudinea si profesionalismul personalului nostru.

Compania Corexim Foreign Trade Company comercializeaza o gama larga de produse de: sticlarie, portelan, ceramica, rafturi, dulapuri si vestiare metalice, cutii de scule si bancuri de lucru, seifuri si dulapuri pentru armament si munitie,produse din fier forjat si mobilier metalic, mic mobilier din lemn.Firma noastra are o echipa de 3 angajati.

In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza exportului, dar si pietei din Romania.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia sa se convinga de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Corexim Foreign Trade Company se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a face fata provocarilor.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Principala preocupare a companiei Corexim Foreign Trade Company este sa sprijine clientii in gasirea solutiilor optime in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Compania noastra va sta la dispozitie si va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
sticlarie, portelan, ceramica, rafturi, dulapuri vestiare metalice, cutii de scule, bancuri de lucru, seifuri, dulapuri armament, produse din fier forjat, mobilier metalic, mic mobilier din lemn.
Tipul companiei:
Import - Export
Piata de desfacere:
Europa de Vest
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Corexim Foreign Trade Company
Persoana de contact: Costache Radu
Adresa: Str Popeia Corneliu,col., Nr. 34, Sector 5
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0722/291.375
Fax: 021/337.1984
Website: http://www.coreximftc.ro