Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pulbere de coral Sango (Alka-Mine; calciu coralier)
36 $
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Organismul uman este compus in proportie de 70% din apa, din care sangele, limfa, saliva, mucoasele au reactie alcalina (pH-ul sangelui unei persoane sanatoase este de 7,4).

Scaderea pH-ului duce la tulburari imunitare, iar asimilarea slaba a vitaminelor si microelementelor duc la aparitia bolilor: cardiovasculare, ale articulatiilor, ale sangelui, inclusiv cancerul.

Calciul este un element esential din compozitia organismului nostru. Insuficienta de calciu (hipocalcemia) poate duce la aparitia a peste 150 de boli grave, ce afecteaza in mod special copiii, femeile insarcinate si persoanele ce depasesc varsta de 40 ani. Coralul Alka-Mine satureaza apa cu calciu activ, ionizat.

Folosirea zilnica a unei astfel de ape favorizeaza: atingerea unei valori optime a pH-ului din sange;scaderea riscului de imbolnavire a sistemului cardiovascular si digestiv; prevenirea dezvoltarii artritelor, cresterea elasticitatii muschilor si a articulatiilor, refacerea structurii tesutului osos si cartilaginos; imbunatateste fluxul sanguin la nivelul sistemului nervos central, normalizeaza tensiunea arteriala si valoarea glicemiei;
saturatia sangelui cu oxigen; functia renala si aparatul digestiv.

Intr-un pachet de Coral Alka-Mine se gasesc 30 pliculete - 1 g. Compozitie: (la 1 pliculet): coral pulbere (994 mg) ce contine peste 70 de elemente vitale (printre care: calciu 34,6%, magneziu 2,16 %, siliciu 1,37%, de asemenea natriu, sulf, fier, kaliu, fosfor, iod, fluor, brom, magneziu, crom, bor, carbon, zinc, seleniu, platina, cupru, clor, aur, molibden, s. a.), acid ascorbic-L (5 mg), argint (1 mg).

Mod de administrare: se introduce un pliculet de calciu intr-un recipient cu 1,5 litri de apa filtrata sau apa distilata (plata). Dupa 1 minut produsul este gata de folosire. Se bea in timpul zilei in loc de apa obisnuita. Pliculetele cu coral se pot folosi si in ceaiuri (reci), compoturi si orice alte bauturi necarbogazoase. Nu se fierbe.
Din Gura in Gura