Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Conti Srl

Scule, unelte si accesorii
0726309824, 0721209338

Aparat de spalat cu presiune Ruris ProPowerJet 1900, 2500 W

1900QR21
Model:
1900QR21
Pe stoc:
Nu
Out of stock
Telefon:
0726309824
Pret:
1099 lei
 
 

Detalii produs

Spalatorul de inalta presiune Ruris Pro Power Jet 1900 permite utilizatorului sa efectueze o selectie de tipuri de jet de apa prin simpla rotire a deflectorului din capul lancei. Astfel, in mai putin de 1 secunda, jetul de apa este format. Pentru zone inguste, unde este necesara o curatare punctuala de inalta presiune, aparatul poate fi dotat cu lance de inalta presiune. Inlocuirea lancei standard se face imediat, prin simpla rotire a acesteia, lucru care permite detasarea si inlocuirea ei cu o alta lance.

Generatia noua de aparate de inalta presiune RURIS permite montajul unei lance 5:1, care are mai multe tipuri de jet cu apa, printre care se numara si functia elicoidala.

Functia lancei cu jet elicoidal permite curatarea suprafetelor sensibile unde nu pot fi aplicate presiuni inalte, iar jetul elicoidal poate indeparta cu usurinta diverse resturi impregnate pe suprafata sensibila.

Tot la aceasta functie se adauga o precizie mare de lucru fara a imprastia jetul cu apa pe pardosea sau pe obiectele din apropierea acestora.

Consumul proportional de apa in raport cu presiunea creata de aparatul RURIS permite utilizatorului o curatare rapida cu un consum redus de apa.

Aparatul de spalat cu inalta presiune RURIS este dotat cu o pompa de capacitate mare care poate livra apa mai multa pentru mometele in care se doreste o limpezire mai mare in urma aplicatiilor unde au fost folosite mai multe solutii pentru degresare.

O functie importanta este blocarea unghiului jetului de apa, datorita butonului de blocare incorporat in patul pistolului. In acest fel, utilizatorul nu trebuie sa isi schimbe pozitia de lucru indiferent de unghiul in care este pozitionata piesa ce trebuie degresata sau pavajul.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Conti Srl
Persoana de contact: Husian Marius
Adresa: Bvd.Mihai Viteazu, Nr.121
Localitate: Zalau
Judet: Salaj
Telefon: 0726309824
Telefon mobil: 0721209338
Website: http://www.conti.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi