Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Consulting Dan Except Srl

Solutii pentru fiecare
0720223529, 0748949918

Terapie cu biorezonanta

4+1 gratuit
Model:
4+1 gratuit
Out of stock
Telefon:
0720223529
Pret:
140 lei
 

Detalii produs

Biorezonanta depisteaza bolile incepand de la cauza lor

Informatii suplimentare si programari: 0720223529

Investigatie a intregului organism fara radiatii si fara efecte secundare, biorezonanta electromagnetica depisteaza afectiunile chiar si in faza incipienta, in doar o ora.

Un mare avantaj al acestei metode de evaluare este acela ca poate fi folosita de oricine: adulti, femei insarcinate, copii, chiar si de bebelusi si de varstnici. Singura contraindicatie o prezinta cei care au stimulator cardiac. Pentru a beneficia de un astfel de test, nu ai nevoie de pregatiri speciale, este totusi nevoie sa te hidratezi - unul-doua pahare de apa baute inainte de evaluare.

Biorezonanta consta in patrunderea in organism a undelor electromagnetice de joasa frecventa, care sunt inregistrate si analizate de un computer la iesirea din corp. Aceasta testare cuprinde 55 de masuratori electrice diferite, iar aparatul inregistreaza valorile a peste 8.000 de substante din organism, precum si dezechilibrul acestora. Biorezonanta actioneaza pana la nivelul ADN-ului, in interiorul celulei.

Cu ajutorul undelor care sunt generate la nivelul celulelor, tesuturilor si organelor, se pot depista formele incipiente ale bolilor nervoase, respiratorii, cardiovasculare, osoase, digestive, fie ele acute sau cronice.

Testarea se face intr-o singura sedinta. Pentru o evaluare generala a organismului, ai nevoie doar de o singura sedinta, care dureaza o ora. Un mare avantaj este acela ca rezultatele se primesc pe loc.
Dupa o luna de tratament naturist, folosind un concept de sanatate integrat prin care tratam organimsul uman ca pe un intreg si il ajutam sa recapete capacitatea proprie de vindecare, se revine la control si se face o reevaluare generala.
Specialistul nostru, terapeut nutritie, biofeedback si fitoterapiet pregateste in urma testului un tratament personalizat in 3-5 faze.

Aparatul de biorezonanta poate detecta in faze incipiente deficientele si modificarile patologice, prin intermediul undelor magnetice generate la nivelul organelor si celulelor. Poate sa detecteze orice afectiune acuta, subacuta sau cronica.
El poate identifica starile emotionale, deficientele de vitamine, de minerale, de aminoacizi esentiali si pe cele hormonale, detecteaza prezenta agentilor patogeni (virusuri, bacterii, paraziti si fungi), afectiuni ale sistemelor: nervos, digestiv, osos, circulator, cardiovascular, respirator si pe cele ale organelor si glandelor cu secretie interna. De asemenea, aparatul poate masura nivelul acizilor grasi si depisteaza predispozitiile alergice, intoleranta la alimente sau la anumite substante. In plus, poate sesiza factorii de risc la care este predispus organismul.

Beneficiul imens adus de Biorezonanta este ca detecteaza si trateaza cauzele bolii, nu doar afectiunea in sine.

programari si informatii suplimentare 0720223529

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Consulting Dan Except Srl
Persoana de contact: Draghici Dan
Adresa: Calea Bucuresti, Bloc 31, parter
Localitate: Pitesti
Judet: Arges
Telefon: 0720223529
Telefon mobil: 0748949918

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi