Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Conrep Srl

0742119084, 0742119084

Despre noi

Trimite mesaj
Baiadevis a aparut din dorinta de a veni in intampinarea acelor clienti care nu au timp sa caute prin magazine care se inchid chiar atunci cand ei pleaca de la serviciu; pentru cei care nu au timp sa-si sincronizeze timpul cu sotul sau sotia pentru a alege produsele impreuna; pentru cei care nu au rabdare sa asculte un vanzator lipsit de profesionalism; pentru cei care nu au rabdare sa rasfoiasca un teanc de cataloage imprumutate de la magazine.

Baiadevis, a venit cu o solutie mai mult decat avantajoasa. Acum va puteti aseza comod in fata calculatorului oricand simtiti nevoia si oriunde, poti sa stai in weekend pe terasa si sa alegi in liniste sau poti sa faci cumparaturile si la ora 12 noaptea. Totul depinde de tine.

Mai mult decat atat ai preturi excelente, ai transportul asigurat, ai consultanta acordata de profesionisti. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te asezi linistit, sa te relaxezi si sa stii ca noi suntem aici ca sa facem ca totul sa fie simplu pentru tine.

Promovand o larga varietate de obiecte sanitare, cazi de baie, cabine de dus, mobiliere pentru baie, baterii, produse de catre cei mai renumiti producatori din Italia, Germania, Polonia, Potugalia, Romania si semnate de cei mai renumiti designeri internationali, Baiadevis iti asigura garantia cumpararii unor produse de calitate superioara, garantate de brandurile de top pe care le reprezentam.
Produse si servicii:
gresie si faianta, obiecte sanitare, mobilier de baie, parchet, adezivi; servicii: proiectare baie 3d, proiecte speciale (hoteluri, rezidentiale), mixare vopsele & tencuieli
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
51-100
Certificate:
ISO 9001:2000 SGS
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Conrep Srl
Persoana de contact: Csabi Lazar
Adresa: Bd-ul Grivitei, Nr. A50
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0742119084
Telefon mobil: 0742119084
Fax: 0368730547
Website: http://www.conrep.ro