Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Conbif Consulting Srl

0737067108,

Despre noi

Trimite mesaj
Inchirieri utilaje constructii - cand ai nevoie de ajutor specializat.

Desi compania si-a inceput activitatea oferind consultanta in domeniul proiectelor cu finantare europeana, in timp si-a marit domeniul de activitate cu inchirieri utilaje de constructii.

De asemenea, bazandu-ne pe experienta noastra, realizam lucrari de terasamente, montaj industrial si realizam alte obiective de constructii realizate in principal cu ajutorul utilajelor de constructii.

Suntem preocupati permanent de cresterea parcului nostru de utilaje pentru realizarea obiectivelor noastre la termen si la costuri competitive.

Pe langa achizitiile de utilaje de constructii din fonduri proprii, am achizitionat utilaje si in cadrul unor proiecte cu finantare europeana.

Conbif Consulting a angajat si selectat operatori profesionisti pentru operare utilaje, creand noi locuri de munca pentru meserii de inalta calificare.

Pentru beneficiarii nostrii, compania opereaza cu preturi competitive si va fi deschisa in consultanta pentru micsorarea costurilor lucrarilor.
Produse si servicii:
inchirieri utilaje constructii - cand ai nevoie de ajutor specializat; excavatoare, macara, manipulator cu rotatie, nacela, buldoexcavatoare, rulou compactor
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Conbif Consulting Srl
Persoana de contact: Solcan Veronica
Adresa: B-dul Aurel Vlaicu, Nr. 265, bloc M1, Ap. 39
Localitate: Constanta
Judet: Constanta
Telefon: 0737067108
Website: http://www.conbifutilaje.ro