Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Noi suntem garantia

Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sisteme de imprejmuire a terenurilor sportive

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Curte de joc pentru fotbal sau polivalenta

SC Conamo Sport SRL va ofere sisteme de imprejmuire a terenurilor sportive (de fotbal sau polivalente) formate din stalpi cu suport si fixatoare pentru montare in pamant din profil de aluminiu 80x80 mm, avand inaltimea de 1m, distanta dintre fiind de  203 cm, la fi ecare 2 stalpi unul este de 4 sau 5 m inaltime (in functie de dimensiunea terenului).

Mantinele este realizatata din placi protejate de material impermeabil alb de 25 mm grosime, inserate in profile de aluminiu specifice.

Portile sunt complet sudate si confectionate din profi l patrat 80x80 mm si cadru de jos inclus, lungimea in partea de jos a porti etste de1 m.

Sistemul se livreaza cu plasa de culoare verde avand ochiuri de 100 mm si 4 mm grosime. Marimea portilor utilizate poate fi  de 1,8x1,2 m , 3x2 m sau 4x2 m. La un interval de 406 cm se vor monta stalpi betonati pt plasele laterale de 4 sau 5 m inaltime, depinzand de marimea terenului, este montata o constructie laterala circulara din plasa. In partea de sus a terenului sunt montate bari intre stalpii pt fixarea plasei, iar plasa este fixata pe stalpi cu ajutorul clemelor din plastic. Plasa este atasata in partea de jos de stalpi, partea de jos a plasei fiind echipata cu o coarda din plumb.

Plasele laterale sunt PP, cu ochiuri de 100 mm si grosime de 3 mm, de culoare verde. Alte culori sunt disponibile la acelasi pret. Marimea standard a terenului este de 30x15 m fiind posibila insa si realizarea altor dimensiuni. Aceasta curte este echipata la cerere cu tavan tip plasa. Curtea pt fotbal in aer liber include livrarea si instalarea gratuita in locatia  pregatita in prealabil de catre beneficiar.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura