Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Conamo Sport Srl

Noi suntem garantia
0040757573414, 0757573415

Sistem baschet omologat Fiba

Out of stock
Telefon:
0040757573414
 

Detalii produs

Sistem baschet omologat Fiba

Sistem  baschet omologat fiba pentru competitii de nivel I, cu actionare pneumatica si electro-pneumatica

Sistem de baschet realizat cu structura din tubulatura de otel de 200 x 100 mm; stilpul vertical spate este realizat din oţel de 60 x 60 mm, iar cel vertical fata este realizat din oţel de 200x100 mm. Braţul telescopic orizontal este compus din 2 profile din otel vopsit 100x60 mm, fiecare dintre ele avand cate o tija tirant ranforsata 40x40 mm din otel.

Cadrul panouluidin otel vopsit si prevăzut cu sistem de reglementare milimetric în înălţime şi perpendicularitate, cu placa de ancorare pentru coş.

Sistemul poate fi mutat cu usurinta prin intermediul a doua role montate in partea din spate a bazei si a doua roti montate pe suporti rotativi in partea frontala a bazei, care se coboara in mod automat in jos atunci cand sistemul urmeaza sa fie pliat.

Strangerea si desfacerea panoului de baschet se realieaza prin intermediul bratului telescopic care permite sistemului sa fie pozitionat in mod automat pe inaltime atat pentru baschet cat si pentru mini-baschet, fără a necesita alte reglaje ale panoului.

Operaţia poate fi  efectuata in două moduri, in functie de cerintele clientului:
- manual, prin intermediul actionarii unei pompe pneumatice;
- electro-pneumatic, prin intermediul actionarii unei pompe pneumatice cu ajutorul unui motor electric.

Extensia bratului in teren de 340 cm complet deschis.

Sistemul este finisat cu vopsele expoxidice pulberi, de culoare alba.

Este dotat cu protectii frontale, cu protectii pentru baza sistemului si pentru bratul acestuia. Protectiile sunt realizate din poliuretan expandat, acoperit cu husa din piele sintetica lavabila de culoare albastra.

Panoul este realizat din doua panouri tip sandwich din cristal  cu forma speciala ce permite fixarea  inelului cosului de baschet direct pe cadrul de fixare al panoului  acesta fiind un sistem patentat de catre furnizorul cosului de baschet.

Omologat de catre Liga de Baschet -  Divizia A, se livreaza cu cleme speciale de nylon, pentru a evita orice contact direct intre suruburile de fixare si panoul de baschet din sticla.

Panoul este de asemenea dotat cu protectie fixata in partea de jos a acestuia, realizata din cauciuc expandat cu celula inchisa, de culoare albastra.

Inelele sunt aprobate de catre FIBA pentru competitii de nivel inalt, reclinabile (aprobate pentru Liga A, modele competitionale) si reglabile cu ajutorul unor arcuri speciale calibrate, livrate impreuna cu plase de nylon.

Sistemul mai include: balastul necesar (metalic), linia de alimentare pentru motorul electric (la 220V) si cablul de date pentru tabela de 24".

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Conamo Sport Srl
Persoana de contact: Cretescu Costel
Adresa: Calea Bucuresti, Nr. 84
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0040757573414
Telefon mobil: 0757573415
Fax: 0368412380

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi