Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Imprimanta serigrafie 3D flatbed Kimoto Freejet 320 Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8890 €
Brand
KIMOTO Freejet 320Plus
Out Of stock
Descriere
Imprimare digitala directa pe obiecte

Nu va oferim cea mai ieftina solutie ci doar pe cea mai fiabila si cea mai simplu de utilizat. Testata si garantata.

KIMOTO Elvetia) este in acest moment cea mai fiabila imprimanta flatbed de pe piata europeana specializata in imprimarea digitala directa a obiectelor.
Cele mai des utilizate - obiectele promotionale, reproducerile de arta, icoanele.
Experienta de peste 5 ani (din 2007 in Romania) sutele de metri patrati tipariti impecabil, zecile de mii de obiecte imprimate lunar, faptul ca TOATE imprimantele instalate functioneaza inca fara a fi schimbat nici macar un cap de imprimare le recomanda ca fiind cele mai de incredere solutii din industrie.

Imprimarea pe obiecte promotionale nu a fost niciodata mai usoara.

Oferta valabila  - 8.890 euro.

Fiabilitatea legendara, usurinta in exploatare si faptul ca nu veti intalni cerneala pe maini, resetari de chip-uri, programe complicate, mirosuri neplacute, fac din Kimoto FreeJet 320 PLUS cea mai buna alegere industriala in cadrul industriei de inscriptionari de obiecte.
Afacere la cheie - materiale promotionale.

POATE FI LIVRATA IMEDIAT. Puteti amortiza echipamentul intr-un timp record!
Imprimantele plane KIMOTO FREEJET 320 PLUS (3D flatbed printers), distribuite de Compass constituie tehnologia ce a revolutionat imprimarea obiectelor in industria publicitara. Evolutie naturala, generatia a treia aduce noi facilitati, usurinta in exploatare, practic o noua masina.
Obiecte imprimate intr-un mod uluitor, inaccesibil tehnologiilor de pana acum, pot fi realizate chiar cu personal putin calificat.
O multitudine de materiale si obiecte pot fi astfel imprimate rapid si la rezolutii foarte mari. Fotografic.

Gama larga de materiale imprimabile

Acest lucru este posibil datorita integrarii unei noi game de cerneluri direct solvent. Aceasta cerneala permite imprimarea directa, fara pre-tratament, a mai multor tipuri de materiale plastice, eliminand astfel o etapa a procesului tehnologic. Si inca una mare consumatoare de timp.Pentru materiale ce nu se pot imprima (metal, sticla, marmura) va punem in continuare la dispozitie solutii de pre-tratament pentru a asigura o aderare optima la suprafata de lucru. Stratul astfel rezultat (combinatia de cerneala cu pre-tratament) este deosebit de rezistent la abraziune mecanica, apa sau radiatie UV. Astfel imaginile de pe obiectele promotionale (cele mai expuse la zgarieturi) vor rezista mai mult decat perioada lor de folosinta iar obiectele de folosinta indelungata (tablouri, icoane) vor rezista o viata.
Pot fi realizate diferite aplicatii pe o larga varietate de materiale, extinzand limitele industriei: placi de spuma pentru afisaj, placi acrilice, aluminiu, otel, lemn, piele, marmura, piatra si aproape orice fel de materiale plastice.
Imprima materiale rigide pana la 110 mm inaltime
Elimina tampograful si face din tiparirea obiectelor promotionale o joaca de copii. In sfarsit putem vorbi despre productia de masa a pixurilor si brichetelor. La o singura trecere, zeci de obiecte mici pot fi inscriptionate (folosindu-se suporturi specializate). Cu imagini, nu doar intr-o culoare sau doua!
Opt canale, de aceasta data cu opt cerneluri in rezervoare de 200 ml cu alimentare continua - C, M, Y, photo K, light K, light M, light C, light light K. Interfata ultrarapida - USB 2.0 Full Speed. Interfata de operare - cea mai familiara imagine - pur si simplu un software obisnuit de imprimanta de birou. Daca ati tiparit vreodata un singur document in viata dvs. atunci stiti sa folositi perfect o imprimanta plana 3D de la Kimoto.
Sau sa ii asigurati mentenanta. sau sa o curatiti. Sau... E atat de simplu.
Instalare oriunde in tara, training.

Garantie 12 luni, service post garantie. Consumabile.

LIVRARE DIN STOC. Oferta valabila in limita stocului disponibil.

We give YOU the bussiness.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura