Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

C. A. Coltuc

0745150894, 0745150894

Optimizare fiscala (Coltuc si Asociatii)

Out of stock
Telefon:
0745150894
Pret:
1 lei
 

Detalii produs

Coltuc si Asociatii

Optimizarea fiscala reprezinta folosirea de metode legale pentru a plati cat mai putine taxe si impozite, a reduce povara fiscala.

Nu doar valoarea impozitelor platite este importanta, ci si competitivatea fiscala, adica alegerea acelor solutii fiscale convenabile clientilor sau altor terti direct implicati.

Recomandam utilizarea de solutii de optimizare fiscala in orice moment din viata unei afaceri: la infiintare, pe parcursul activitatilor curente, transfer sau iesire din afacere.

Conform legislatiei si practicii internationale, nicio persoana (fizica sau juridica) nu este obligata sa plateasca mai multe taxe si impozite decat ceea ce e mentionat in legislatia fiscala.

Costurile fiscale sunt un element important al costurilor fiecarei afaceri/tranzactii. Costul fiscal nu inseamna doar ratele de impozitare ci si termenele de plata si timpul de recuperare a creantelor sau pierderilor fiscale.

Eliminarea facilitatilor fiscale sau a altor forme de stimulare fiscala in Romania in ultimii 2-3 ani coroborate cu efectele crizei economice readuce in atentia contribuabililor necesitatea optimizarii acestor costuri.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: C. A. Coltuc
Persoana de contact: Coltuc Marius Vicentiu
Adresa: Aleea Arutela, Nr. 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0745150894
Telefon mobil: 0745150894
Fax: 0314259385

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi