Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Itg Online Srl

The best it supplier
0721257586, 0721257586

Despre noi

Trimite mesaj
Inca din 2004, principala noastra preocupare a fost asigurarea de servicii si produse la cele mai inalte standarde. Cobra Media a inceput activitatea pe piata IT&C in anul 2004, ca fiind o firma ce se adresa doar segmentului business.

Oferind solutii complete pentru biroul oricarei firme din Romania, avand echipe specilizate in IT, Audio& Video, Security, societatea noastra a avut un trend puternic ascendent, cifra de afaceri in fiecare an s-a dublat chiar triplat.

In aceasta perioada am colaborat cu mai multe companii romanesti si nu numai dintre cele mai importante fiind FC Steaua Bucuresti, BoomTV, Dakona Properties, Rar Romania, Rom-Canada Grup, etc.

Din dorinta de extindere, in vara anului 2005 am deschis un magazin IT&C. Tot atunci incepand si ideea de comert electronic, au fost mai multe tentative de a lansa un magazin online. In cele din urma, la inceputul anului 2007, am lansat www.itgalaxy.ro, magazin care s-a dovedit de un real succes. Un factor important in evolutia www.itgalaxy.ro, l-a avut colaborarea cu Mio Technology Corp, pe segmnetul de PDA-uri, CarNavigatoare si Smartphone-uri, dar si vanzarile de Telefonie Mobila, Laptopuri si Componente IT&C.

In tot acest timp am avut in vedere fidelizarea clientilor nostri, prin diverse campanii de bonusare, anumite cadouri oferite in functie de numarul de comenzi, dar in primul rand am avut in vedere ca fiecare client sa fie multumit de serviciile si produsele oferite.
Produse si servicii:
laptopuri, tablete, telefoane, camere foto, componente pc, periferice
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Itg Online Srl
Persoana de contact: Manta Cristian
Adresa: Calea Calarasilor, Nr. 249, Bl 65, Sc 1, Ap 4
Localitate: Bucuresti, Sector 3
Judet: Bucuresti
Telefon: 0721257586
Telefon mobil: 0721257586
Fax: 0378104685
Website: http://www.itgalaxy.ro