Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

SC Clima Service SRL

0744-342.007,

Centrala murala in condensare CT Ariston Clas One 24KW

CLAS ONE 24KW
Model:
CLAS ONE 24KW
Out of stock
Telefon:
0744-342.007
Pret:
3250 lei
 

Detalii produs

Centrala Ariston Clas One 24kw este o centrala murala in condensare, pe gaz, destinata incalzirii spatiului de locuit si prepararii de apa calda menajera. Are un design placut si dimensiuni reduse, incorporeaza tehnologie de ultima generatie, iar eficienta sa energetica vizeaza excelenta.
Designul centralei Ariston Clas One este conceput cu atentie la detalii, pentru ca amplasarea acesteia sa se poata realiza cu usurinta in orice spatiu, iar afisajul de tip LCD faciliteaza navigarea si ofera control complet asupra tuturor parametrilor si conditiilor de functionare.
Centrala este proiectata pentru integrarea cu alte componente ale sistemului prin intermediul protocolului de comunicatie Bus Bridgenet asigurand astfel o interactiune intuitiva cu toate componentele sistemului dumneavoastra.
Ariston Clas One este prevazuta cu raport de modulare 1:7 (puterea este reglata in functie de necesarul efectiv de caldura pentru o economie maxima de energie) si un nou schimbator de caldura din otel-inox, ce ii ofera fiabilitate si durabilitate.

CONECTIVITATE SMART

Pregatit pentru telecomanda Ariston Net
Tehnologie BusBridgeNet pregatita, capabila sa dialogheze alte produse Ariston, astfel incat sa puteti amesteca si potrivi produse (si surse de energie) pentru a optimiza consumul de energie

DATE ELECTRICE

Tensiune de alimentare/frecventa: 230 V /50 Hz
Putere totala consumata: 77 W
Temperatura ambianta minima de functionare: 5 grdC
Clasa de protectie electrica: IP X5D
Greutate: 29,7 kg
Dimensiuni L x I x A: 745x400x315 mm
Important: acest produs beneficiaza de garantie doar daca este pus in functiune de catre o firma autorizata de producator, conform mentiunilor din certificatul de garantie care insoteste echipamentul.

Garantie intre 3-5 ani.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: SC Clima Service SRL
Persoana de contact: Gheorghe Mariana
Adresa: Str. Isaccei, Nr. 36
Localitate: Tulcea
Judet: Tulcea
Telefon: 0744-342.007
Fax: 0240 510 067
Website: http://www.climaservice.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi