Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Claris S.R.L.

Calitate si confort
0722-226.810,

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem o companie localizata in Vaslui, judetul Vaslui, si infiintata in anul 1997.

Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca imbracaminte copii, pantaloni, fuste, rochite, bluze, jachete. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Claris S.R.L..

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Claris S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
imbracaminte sport pentru copii si adolescenti (treninguri din bumbac si bumbac cu lycra, geci de iarna, primavara-toamna, sarafane, rochite, bluze, pantaloni
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1997

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Claris S.R.L.
Persoana de contact: Olariu Carmen
Adresa: Str. Stefan Cel Mare - Bl. 76 Sc. A Et. 7 Ap. 24
Localitate: Vaslui
Judet: Vaslui
Telefon: 0722-226.810