Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Cisa Consulting Srl.

Eficienta prin profesionalism
0744870210, 0744870210

Tablou vitralii

Out of stock
Telefon:
0744870210
Pret:
450
 

Detalii produs

Tablourile realizate pe sticla, in tehnica vitraliului aplicat sunt lucrari spectaculoase atunci cand sunt corect amplasate fata de sursa de lumina. Daca la un tablou obisnuit cerintele elementare tin de modul in care este iluminat tabloul frontal, in cazul tabloului vitraliu lumina vine din spatele acestuia.

Intreaga paradigma este schimbata: materia tabloului pare a fi insasi lumina ! Spatiul in care este amplasat vitraliul tablou capata o noua dimensiune fiind strabatut de o paleta de lumina modificata prin talentul si maiestria artistului. Tabloul vitraliu este mereu altul in functie de intensitatea luminii si unghiul din care este privit.

Faceti-va dumneavoastra sau celor dragi dumneavoastra un cadou care va ramane mereu in centru atentiei: vitraliul tablou!

Executam lucrarea intelegand prin aceasta vitraliul propriuzis (nu si elementele de montura). Pretul este orientativ ; calculul final are in vedere dimensiunile lucrarii si gradul de complexitate pretul putand varia intre 350-750 Euro/mp. Fiecare lucrare este unicat. Nu executam produse de serie.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cisa Consulting Srl.
Persoana de contact: Grigoras Constantin
Adresa: Sediu Holtului, Nr. 51; Birou: Str. Stefan cel Mare, Bl. 27, Sc. A, Etaj I, Ap. 4
Localitate: Bacau
Judet: Bacau
Telefon: 0744870210
Telefon mobil: 0744870210
Website: http://www.cisa.info.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi