Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Cisa Consulting Srl.

Eficienta prin profesionalism
0744870210, 0744870210

Vitralii usi interioare

Out of stock
Telefon:
0744870210
Pret:
450
 

Detalii produs

Usile interioare definesc si pun in valoare spatiile din resedinte. Prin asocierea vitraliilor usile isi depasesc rolul predominant functional castigand valente artistice. Vitraliile confera distinctie imobilului si functie de profilul creatorului plaseaza designul interior undeva in intervalul dintre demersul decorativ si cel artistic.

Oferim consiliere in identificarea tematicii lucrarii  si  realizam proiectul astfel incat sa fie agreat de beneficiar; fiecare proiect si lucrare este unicat chiar daca prospectarea porneste de la o arhiva de modele ca sursa de inspiratie; dupa definitivarea proiectului putem face oferta de pret ferma; pretul afisat este pe dmp si este unul orientativ - functie de complexitatea lucrarii si materialele utilizate, preturile se situeaza in intervalul 350-800 euro /mp .
Executam lucrarea intelegand prin aceasta vitraliul propriuzis (nu si tamplaria/suportul).

Vitraliile aplicate au aparut relativ recent,  dar sunt tot mai apreciate si tind sa acapareze piata datorita numeroaselor avantaje pe care le au.
Daca pana nu demult vitraliile erau un lux de care se bucurau doar cei privilegiati, acum vitraliile au devenit relativ accesibile; ele dau valoare, caldura si distinctie in special locuintelor dar si cladirilor de birouri sau comerciale alaturi de clasica utilizare in cladirile de cult.                

Mai mult, datorita versatilitatii tehnicii, sunt utilizate inclusiv pe geamuri termoizolante si pe langa decorarea de usi si ferestre sunt realizate numeroase alte lucrari de arta decorative: tablouri, corpuri de iluminat, vase decorative, suporturi lumanari, oglinzi, cabine de dus, luminatoare, decoratiuni incluse in mobilier, blaturi pentru mese, scari interioare    etc.

Vitraliile aplicate sunt vitralii obtinute prin aplicarea materialelor direct pe suprafata unei foi de geam. Materialele aplicate sunt baghete de plumb autoadeziv cu grosimi de la 3 la  9 mm impreuna cu filmul special (cu 3 straturi, protectie UV si la agenti chimici), intr-o gama de peste 250 de culori  si, dupa caz, cristale fatetate avand peste 500 modele.

Aceasta tehnologie asigura pastrarea si chiar imbunatatirea rezistentei initiale a geamului / sticlei. Filmul pentru vitralii a fost special conceput pentru a se putea realiza vitralii sau alte lucrari cu suprafete mari ce impun conditii de siguranta; pe langa rolul decorativ, filmul indeplineste si un rol de protectie, impreuna cu bagheta de plumb realizand practic o laminare a sticlei. Filmul are la suprafata un strat cu rol protector impotriva zgarierii si oxidarii. Bagheta de plumb este protejata de o folie care ofera si o varietate de culori.

Pretul este orientativ si se refera doar la decoratiune. Suportul (oglinda) nu intra in pret. Fiecare lucrare este unicat. Nu executam produse de serie.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cisa Consulting Srl.
Persoana de contact: Grigoras Constantin
Adresa: Sediu Holtului, Nr. 51; Birou: Str. Stefan cel Mare, Bl. 27, Sc. A, Etaj I, Ap. 4
Localitate: Bacau
Judet: Bacau
Telefon: 0744870210
Telefon mobil: 0744870210
Website: http://www.cisa.info.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi