Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Christian Transfers Ltd

contact@christiantransfers.eu,

Aplicatie taxi pentru dispozitive mobile smartphone

Model:
Taxi
Producator:
Christian Transfers
Telefon:
contact@christiantransfers.eu
Pret:
1
 

Detalii produs

Maya Mix este aplicatia taxi dezvoltata de echipa Christian Transfers. Aplicatie taxi nou lansata ce va fi valabila si pe teritoriul Romaniei in orasele din vestul tarii dintre care putem mentiona: Arad, Timisoara, Lugoj, Oradea, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Alba Iulia, Sebes, Sibiu, Cluj, Satu Mare, Baia Mare.

La acest moment aplicatia taxi este valabila doar pentru dispozitivele Android si se poate descarca din Google play, urmand ca in perioada urmatoare sa fie lansata si versiunea pentru iOS, pentru dispozitivele de la Apple.

Aplicatia are in plus fata de multe aplicatii similare si autoutilitare destinate tractarilor auto. O premiera pentru Romania si chiar pentru multe alte tari din Europa.

In prezent aplicatia este in plina dezvoltare si inca se fac recrutari masive de parteneri pentru activitatea de taxi precum si pentru ce de tractari auto.
Pentru a te putea alatura echipei te rugam sa accesezi formularul si sa completezi detaliile tale, te vom contacta pentru inrolare in echipa noastra.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Christian Transfers Ltd
Persoana de contact: Christian Transfers
Adresa: Romford
Localitate: London
Judet: -
Telefon: contact@christiantransfers.eu

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi