Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Suntem Cei Mai Buni

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Centrala electrica multifunctionala 2- 50 kw

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Centrala murala electrica
Out Of stock
Descriere
Centralele tip boilere electrice, avand de puteri  2/ 4/6/ 8/10/ 12/ 14/ 16/ 20/24/ 32/ 36/ 40/ 45/ 50 kw, sunt echipamente multifunctionale care incalzesc incaperile apartamentelor, vilelor si produc apa calda menajera ACM, prin convectirea energiei electrice in energie calorica. Centralele pot fi oferite in 2 modele constructive; murale montate pe perete si de pardoseala montate pe sol.

In functie de tipul de functionare se impart in : cu un singur sistem ,numai pentru incalzirea caselor si vilelor sau cu sistem dual, multifunctional pentru incalzirea incaperii si producerea de ACM, de exemplu pentru dus, bucatarie, etc.

Centrala murala electrica in constructie o pompa de circulatie si mai multe sisteme de protectie, cu supape de siguranta la supraincalzire, protectie la scaderea presiunii sau lipsa  apei din instalatie, Ele asigura o frecventa stabila a curentului electric, o putere redusa consumata ,economie de energie ,zgomot redus, otemperatura constanta de incalzire a suprafetei si ACM.

Pot functiona la frecventa de 50 hz,  pe sistem monofazic si la tensiune 220 volti , sau pe sistem trifazic . la tensiunea de 380 volti.

Pentru oferte si informatii suplimentare contactati CHIVARU CORNELIU PFA - tel-0726356125 si email - chivco@hotmail.com
Trimite mesaj
Din Gura in Gura