Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sistem operare Windows 7 Professional Retail
69 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aceasta licenta este noua, originala si legala
Poate fi instalat si in limba romana
Poate fi folosita de persoane juridice si persoane fizice
Se emite factura fiscala
Licenta Electronica (cheia de activare) se livreaza prin e-mail
Se poate reinstala de nenumarate ori, are valabilitate pe viata
Activarea se face automat dupa instalarea programului.

Sistem de operare construit pentru a satisface cei mai exigenti utilizatori
Cu multe functii utile si o rapiditate de lucru sporita, Windows 7 Professional stabileste un standard ridicat prin interactiunea intre dispozitivele de imprimare, proiectie si cele de retea. Modeul XP pentru Windows va permite sa folositi un soft cu aceleasi cerinte si compatibil cu Windows XP. Viteza ridicata de lucru, stabilitatea sistemului sunt doar cateva din functiile ca permit executii simultane pe mai multe aplicatii.Sistemul permite conectarea a mai multor monitoare si multe alte functii utile.

Conectare Remote
Prin Windows 7 va puteti conecta de la distanta de pe PC ul care se afla la birou pe cel de acasa.

Back up Avansat
Backup and Restore - imbunatatit pentru Windows 7 - creeaza copii de siguranta ale tuturor fisierelor personale importante, pentru ca tu sa fii pregatit pentru ce e mai rau. Windows va alege la ce sa faca back-up sau poti chiar tu sa indici ce folder sau drive sa securizezi. Windows poate face backup dupa orice program alegi - doar faci setarile, si uiti de el! Poti face back-up pe un alt drive sau pe un DVD, iar daca folosesti editiile Professional sau Ultimate ale Windows 7, vei avea disponibila si varianta unui back-up pe o retea.

Home group - partajare fisiere
HomeGroup elimina orice neplacere legata de share-ul fisierelor si al imprimantelor. Conecteaza doua sau mai multe PC-uri cu Windows 7, si HomeGroup va realiza automat share pentru muzica, pozele, filmele si documentele tale cu cele ale altor utilizatori. In plus, HomeGroup este protejat de parola, garantand control total, iar tu poti alege optiunea de “read only” pentru datele tale.

Domain Join - Conectare mai usoara si mai sigura la retelele companiei
Intentionezi sa-ti utilizezi calculatorul la birou sau pentru telecommuting? In acest caz, ai nevoie sa te conectezi la un domeniu. Un domeniu este un tip de retea care de obicei se gaseste in Workplace. In termeni tehnici, acesta este o colectie de calculatoare, care sunt administrate central si care opereaza sub reguli comune. Editiile Windows 7 Professional si Ultimate sunt create sa se conecteze rapid si mai sigur la un domeniu. Este de ajuns sa urmaresti wizard-ul foarte intuitiv, care in cateva secunde iti permite sa fii in mijlocul evenimentelor.
Din Gura in Gura