Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Traditie si experienta

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Automatizari statii betoane

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Brand
-
Out Of stock
Descriere
Instalatia electronica pentru dozare automata este un produs modern, de ultima generatie, cu un mod facil de operare, cu un program complex dar prietenos in acelasi timp, care impreuna cu utilajul mecanic si completantu-l pe acesta, asigura producerea rapida si de mare calitate a oricarei marci de beton solicitat.
Automatizarea este structurata in doua posibilitati de utilizare si anume :

- MODUL MANUAL DE LUCRU, in care operatorul poate accesa comenzile asezate pe consola existenta pe pupitru, urmarind procesul pe panoul sinoptic in paralel cu vizionarea cantitatilor aflate in cele patru cantare in mod simultan.
- MODUL AUTOMAT DE LUCRU, in care operatorul trecand prin fazele de programare prevazute de programul soft al calculatorului si executand toate setarile adaptate la modul de lucru al utilajului si a marcii de beton solicitate, poate executa de maniera total independenta si inalta calitate betonul solicitat.
De remarcat, la ambele moduri de lucruri, calitatea deosebita a sistemului de cantarire bazat pe celule de sarcina de mare rezolutie, care urmate de un sistem electronic de precizie situeaza marja de eroare sub 1 %.

Trebuie remarcat, de asemenea, in acelasi context modul de corectie automata a erorilor dinamice aparute in timpul dozarii, modalitate prin care se ajunge la o calitate deosebita a betonului fabricat.

Adaugand modalitatea facila si moderna de programare a cantitatii de beton solicitata, si anume direct in unitate de volum ( mc ), se obtine un produs de inalta tehnicitate adaptat din toate punctele de vedere la cerintele actuale de calitate si fiabilitate in producerea betoanelor actuale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura