Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Cdv Thermo Construct

0745496510, 0745496510

Obloane din aluminiu

Out of stock
Telefon:
0745496510
 

Detalii produs

Obloane din aluminiu

Pentru multi dintre noi pastrarea intimitatii locuintei si protejarea ei reprezinta o preocupare majora.

Securitatea si confortul caminului ne fac sa avem o viata mai linistita. Prin sistemul lor unic de inchidere, obloanele din aluminiu rezolva in mod fericit ambele probleme intr-o maniera moderna si eleganta avand pe langa rolul de protectie si pe acela de obiect decorativ, imbunatatind imaginea casei noastre.

Pentru a proteja obiectele din interiorul spatiului de locuit de degradarea produse de razele ultraviolete ale soarelui, pentru a putea urmari programele la untelevizor care se afla langa o fereastra insorita fara a trage draperia sau a folosi jaluzele sau pentru a va relaxa pur si simplu in timpul zilei montati obloane exterioare din aluminiu. Acestea va permit sa reglati cantitatea de lumina solara ce patrunde in caminul dumneavoastra.

Mai mult, obloanele din aluminiu protejeaza locuinta de intemperiile vremii si izoleaza termic, eliminand pierderile de caldura, contribuind la reducerea facturii de incalzire. Un alt avantaj il reprezinta reglajul deschiderii lamelelor de la obloanele exterioare, pentru a obtine efecte de lumina si care creeaza un ambient placut.

Punem un mare accent pe calitate si va garantam ca ne veti recomanda dupa ce colaborati cu noi. Avem consultanti pregatiti sa va raspunda la orice intrebare si care va pot indruma in luarea unei decizii cu privire la obloanele exterioare din aluminiu.

Nu ezitati sa folositi formularul pentru pret obloane exterioare doar pentru a va interesa de costul acestei investitii.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cdv Thermo Construct
Persoana de contact: Catalin Viziteu
Adresa: Calea Nationala, Nr.99
Localitate: Botosani
Judet: Botosani
Telefon: 0745496510
Telefon mobil: 0745496510

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi