Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Catalog Med Tour

Turism medical la preturi mici
0728 119 222,

Despre noi

Trimite mesaj
Site-ul Catalog Med Tour vine în întâmpinarea celor care își doresc să se trateze în unități medicale echipate la cele mai înalte standarde cu o ofertă variată de clinici și cabinete medicale.

În ultimii ani, turismul medical a înregistrat creșteri semnificative, atât în România cât și în celelalte țări ale lumii, fiind tot mai mulți doritori de a se trata în clinici private.

Pentru că adesea este dificil de găsit alternative la sistemul medical de stat, care să corespundă atât criteriului calității cât și al prețului, apelând la site-ul nostru veți găsi cele mai bune variante, având și posibilitatea de a profita de ofertele speciale oferite de clinici.

Oferta noastră include unități medicale atât din România, cât și din străinătate, care acoperă o gamă variată de domenii: stomatologie, chirurgie estetică, SPA & Wellness, chirurgie generală , nașteri în România și în străinătate, cardiologie, oftalmologie, transplanturi, geriatrie.

Ne adresăm atât pacienților din România, cât și celor din străinătate, care vor să găsească tratament la cele mai înalte standarde.

Pentru că de cele mai multe ori clinica aleasă se află în alt oraș decât în cel în care locuiți, chiar în altă țară, site-ul nostru vă oferă posibilitatea de a găsi cea mai bună variantă de cazare lângă unitatea medicală respectivă și posibilitatea de a închiria o mașina pentru dumneavoastră sau pentru însoțitor.

Trebuie doar să mergeți la secțiunile Unde mă cazez? si Rent a car, iar aici veți găsi o ofertă detaliată a celor mai potrivite unități de cazare și agenții de închirieri mașini.
Produse si servicii:
turism medical, oferta clinicilor / cabinetelor medicale, cazare in aproperea clinicilor, rent a car, inscrierea clinicilor, unitatilor de cazare, agentiilor de închiriere masini
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Catalog Med Tour
Persoana de contact: Med Tour Catalog
Adresa: Focsani
Localitate: Focsani
Judet: Vrancea
Telefon: 0728 119 222
Website: http://www.catalogmedtour.com