Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cc Unilac Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Gleturi - MG 101 CC Unilac
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Utilizare: Gletul ultrafin TERMOFLEX MG 101 este un glet ultrafin pe baza de ipsos, pentru finisare manuala, folosit la interior. Se foloseste pentru obtinerea unor suprafete netede pe suport de beton, beton usor, tencuieli uscate pe baza de mortar-glet din ipsos cu agregate usoare si minerale din gama TERMOFLEX MG-I 106, 107, 108, 109, tencuieli pe baza de ciment, ciment-var, placi de ipsos. Nu se recomanda ca suport pentru lipirea placilor ceramice.

Preparare: Pulberea se introduce în apa (niciodata invers) si se începe amestecarea, de preferinta mecanic (cu un dispozitiv mecanic rotativ dotat cu o elice melcata, de turatie moderata) pâna la obtinerea unui amestec perfect omogen fara aglomerari. Se lasa în repaus 10 minute si se reamesteca 2-3min. Gletul astfel obtinut se întinde în strat subtire cu gletiera (preferabil gletiera metalica dintr-un material inoxidabil) pe suport.

Finisare: Suprafata se poate slefui dupa min. 24 de ore cu hârtie abraziva adecvata. La temperaturi sub 20 C timpul de întarire se prelungeste. Dupa uscare se poate aplica vopsea sau tapet.

Indicatii: În timpul punerii în opera, temperatura aerului si a suportului trebuie sa fie de minim +5 C si maxim + 30 C. Nu se recomanda încalzirea suprafetelor de tencuiala. Local gletul poate fi armat cu plasa din fibra de sticla.

Depozitare: În spatii închise, uscate, ferite de umezeala, pe paleti de lemn înfoliati.

Livrare: Produsul se livreaza în saci de hârtie multistrat cu folie PE încorporata, de 20 Kg.

Termen de valabilitate: 6 luni de la data fabricatiei, în conditiile ambalajului închis si a depozitarii în spatii uscate.
Din Gura in Gura