Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Casbar Rom Srl

We Design The Future
021/3452678,

Despre noi

Trimite mesaj
Casbar Rom Srl este o societate ce activeaza in domeniul productiei de confectii metalice si parti componente ale structurilor metalice, constituita in anul 2005 avand ca asociat unic societatea CASBAR TECNOLOGIA INDUSTRIAL SL din Madrid-Spania.

CASBAR TECNOLOGIA INDUSTRIAL SL si-a inceput activitatea in anul 1951 si in toata aceasta perioada a acumulat experienta in cele mai diverse campuri de activitate, devenind companie lider pe piata spaniola in ceea ce priveste cabinetele de exterior si rack-urile destinate echipamentelor electronice.

In anul 2005, CASBAR a facut un pas important pe plan international, prin deschiderea primei fabrici in strainatate, mai exact in Bucuresti (Romania), fapt ce a permis o crestere a competitivitatii sale pe piata prin obtinerea calitatii la un pret scazut precum si participarea la cresterea pietelor din Europa de Est.

Fabrica CASBAR din Bucuresti este dotata cu cele mai moderne masini si utilaje, dispune de o masina de taiat cu laser, mai multe tipuri de masini cu comanda numerica (CNC), masini de indoit si de taiat, masini de gaurit  si prese precum si cu o linie de vopsire in camp electrostatic de ultima generatie.

Toate procesele de fabricatie si control al calitatii sunt aceleasi ca si cele din fabrica CASBAR-Spania, asigurand in acest fel aceleasi nivele de functionalitate si calitate tuturor produselor.

Printre produsele standard se regasesc rack-uri de 19’’ si ETSI de diferite dimensiuni pentru interior precum si cabinete de exterior utilizate in sectorul telecomunicatiilor, energetic, feroviar, etc.

De asemenea, CASBAR pune la dispozitia clientilor o gama larga de solutii complete si perfect adaptate specificatiilor tehnice cerute de catre client: proiectare, fabricare si echipare.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
cabinete de exterior din aluminiu, rack-uri de 19”, rack-uri pc industrial, rack-uri deschise, rack-uri etsi, solutii complete: proiectare, fabricare si echipare
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa de Vest
Nr angajati:
51-100
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Casbar Rom Srl
Persoana de contact: Lia Daniel
Adresa: Bd. Theodor Pallady, 46B
Localitate: Sector 3
Judet: Bucuresti
Telefon: 021/3452678
Fax: 021/3454859