Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Casa Perfecta- Construct S.r.l.

Termocasa - Casa viitorului!!!
+37368080317, +37368080317

Despre noi

Trimite mesaj
Compania Casa Perfecta-Construct SRL cu sediul in or. Chisinau, Rep. Moldova produce si comercializeaza diverse echipamente industriale la comanda (Utilaje producatoare pavaje si dale fatada; Malaxoare Beton, pompe beton, pompe beton mici; Masini CNC pentru gravat lemn, metal, sticla, plastic, polistiren; Linie produtie cuburi si placi polistiren expandat de la 1m3 -4m3; Matrite pentru producerea diferitor figuri, forme din plastic; Echipamente producatoare GEOGRILA), detalii referitor la unele din ele gasiti accesand site-ul nostru in rubrica Utilaje sau accesand acest link http://www.casaperfecta.md/rom/Oborudovanie

De asemenea, compania noastra produce si comercializeaza un set de utilaje universal, computerizat care produce diverse figuri din polistiren expandat, neopor, extrudat.

Astfel puteti produce cofraje termoizolante, diverse elemente decorative, placi termoizolante pentru pereti, acoperis si pardoseli, tuburi termoizolante pentru tevi si conducte. Pun accent pe acest set de utilaje deoarece cu ajutorul lui puteti sa produceti absolut orice necesar pentru constructii.

Este o afacere foarte avantajoasa, deoarece tehnologia de productie al acestor cofraje si al celorlalte elemente din sistem este diferita de tehnologia clasica, astfel costurile de productie sunt cu mult mai mici. Detalii referitor la acest set de utilaje gasiti in documentul pozele si fisierele video atasate la e-mail.

Setul la pretul de numai 15.000 euro.

Exista posibilitatea ca acest set sa fie vandut separat pentru cei interesati doar de producerea cofrajelor- 11.000 euro (Un utilaj de baza + presa matrita pentru 2 modele de elemente de legatura. Acest set de utilaje produce cofraje termoizolante din polistiren expandat sau neopor cu inaltimea maxima de 0,5m) sau doar al elementelor decorative 10.000 euro (utilaj computerizat care debiteaza din cuburi de polistiren expandat, extrudat, neopor, styropor. Este alegerea perfecta pentru cei care vor sa produca cele mai diverse elemente decorative pentru interior si exterior).

Ceea ce tine de service, noi asiguram instalarea utilajelor, service-ul in contintinuare, asiguram invatarea persoanei care va lucra la el etc. Memoria softului deja contine numeroase desene cu diferite dimensiuni pt. cofraje, elemente decorative si restul elementelor din sistem. Noi producem aceste utilaje deja de 6 ani si va dati seama ca in tot acest timp am debitat diverse lucruri si toate sunt memorate in soft. Utilajul are toate certificatele necesare pt. a lucra pe teritotiul Europei.

Deasemenea tin sa va atrag atentia la faptul ca in perioada lunilor (noiembrie, decembrie, ianuarie) comercializam cofraje termoizolante EPS 25 kg/mc la pretul de numai 15 euro/mp.

Pentru mai multe intrebari va rugam sa nu ezitati sa ne contactati, iar pentru a va convinge de productivitatea acestui set de utilaje cat si de numeroasele produse care pot fi debitate cu ajutorul lui va invitam cu drag in vizita la fabrica noastra. Aici o sa va convingeti de puterea lui deoarece in directiile companiei noastre nu este numai producerea acestor utilaje, ci si constructiile dupa aceasta tehnologie.

Cu deosebit respect, Ciobanu Mihaela
CASA PERFECTA-CONSTRUCT S.R.L
http://www.casaperfecta.md
tel: (+373)68080317
Produse si servicii:
cofraje termoizolante AMVIC 25kg/mc, utilaje producatoare cofraje termoizolante EPS, neopor, elemente decorative, placi termoizolante pereti, acoperis, pardoseli
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa de Vest
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Casa Perfecta- Construct S.r.l.
Persoana de contact: Ciobanu Mihaela
Adresa: Chisinau
Localitate: Chisinau
Judet: -
Telefon: +37368080317
Telefon mobil: +37368080317
Website: http://www.casaperfecta.md/