Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Carte, Iubirea schimba tot

0 stars: 0.00 din 0 pareri

819 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pachet Iubirea schimba tot - Alexandru Chermeleu

Pachetul Iubirea Schimba Tot este format din cele 3 carti semnate Alexandru Chermeleu:
Iubind-o Pe Ea
Rai Si Iad In Iubire
Desculta Printre Pietre Reci, Vol. 1

Iubind-o Pe Ea intr-o editie speciala cu continut nou adaugat, coperta glamour si clapete.
Femeia inteligenta nu asteapta
Nu asteapta acelasi autobuz ce intarzie mereu. In aceeasi statie batatorita de pasii ce imprima acelasi ritm nebun al vietii. Nu asteapta un tren ce nu mai poposeste in garile promise si pustii.
Nu asteapta sa fie sunata pe un umar deja uitat de celalalt. Pentru a auzi o voce ce a incetat sa o mai strige in toiul batailor de inima. O femeie inteligenta nu mai asteapta vorbe dulci atunci cand cele sarate sunt acum condimente.
Oamenii se cauta. Se cauta neintrerupt. Zile. Saptamani. Luni. Ani. Iar atunci cand se gasesc... Se impiedica! Se impiedica unul de celalalt. De ei insisi. De orgolii, de asteptari, de temeri. Unii dintre ei nu se vor mai intalni niciodata in aceasta Viata. Pacat...?

Iubirea schimba tot - Alexandru Chermeleu

Cartea Rai si Iad in iubire nu este numai o carte. Este un drum pe care il vei parcurge alaturi de autor inspre implinire. In aceasta carte vei descoperi experiente de viata, povesti in care te vei regasi, momente unice.
O carte ce iti va deschide ochii mintii si alveolele inimii, eliberandu-ti sufletul de prejudecati si convingeri limitative.
O carte in care vei descoperi atat Raiul cat si Iadul. Iadul din care vei reusi sa iesi, imbratisand Gradina Edenului si ingerii care te vegheaza necontenit.
O carte de dezvoltare personala si spirituala ce iti va schimba perceptia asupra relatiilor de cuplu si interumane, asupra barbatilor si femeilor din jurul tau, asupra ta si, de ce nu, perceptia asupra vietii.

Descriere Desculta Printre Pietre Reci Dupa succesul primelor doua carti bestseller, Iubind-o pe Ea si Rai si Iad in Iubire, doua titluri care s-au vandut la nivel national in peste 100.000 de exemplare, Alexandru Chermeleu lanseaza primul roman in doua volume, Desculta Printre Pietre Reci. O poveste fascinanta in care suferinta si bucuria sunt imbinate intr-un mod inedit.

O calatorie alaturi de trei personaje controversate, trei personaje ce adapostesc secrete teribile. Descopera povestea lor si fa parte din randurile cartii, conturandu-ti o lume proprie.
Din Gura in Gura