Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Carte, Imigrantul

0 stars: 0.00 din 0 pareri

449 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Romanul "Imigrantul" prezinta evolutia personajului principal, John, de la varsta de 14 ani pe cand se afla in Transilvania la Rosia Montana si pana la 40 de ani, cand devine un respectat om de afaceri in America inceputului de secol XX.

John ii are alaturi de el in succesiunea de aventuri, greutati, bucurii si drame cu care se confrunta pe prietenii sai George si Andy. Actiunile se succed cu repeziciune dintr-o localitate in alta, de pe uscat pe apa, pe vaporul transatlantic si de pe un continent pe altul. Mary, prima dragoste adevarata a lui John, apare in viata lui pe vaporul transatlantic si din nou, mai tarziu, in America. Sir Michael este un alt personaj cheie al cartii, este salvatorul lui John, care influenteaza atat viata cat si evolutia lui John spre omul rafinat, bogat, distins si cult de la finalul cartii...

Viata nu a fost niciodata dreapta cu John. De fiecare data cand a reusit sa realizeze lucruri importante soarta l-a lovit din ce in ce mai dur fiind aproape de moarte in cateva randuri. Insa John avea o forta interioara pe care alti oameni nu si-o puteau imagina, o putere de caracter incredibila, care il facea sa se ridice de jos si mai hotarat si sa isi spuna mereu "Eu pot mai mult! Locul meu nu este aici, Eu am sa reusesc!"

Cititorul va fi motivat sa citeasca inca o pagina, si inca una, si inca una ... ramanand la final cu cateva intrebari ale caror raspunsuri le va gasi in volumul II "Intoarcerea Imigrantului".

Aceasta este mai mult decat povestea unui singur om. Cei peste 5 milioane de romani care lucreaza in strainatate si rudele lor de acasa se vor recunoaste cu siguranta in aventurile incredibile ale lui John, in greutatile, umilintele dar si realizarile exceptionale ale lui. Un copil de miner din Transilvania devenit patron in tara de adoptie.
Din Gura in Gura