Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Alcalinia Distribution

0266 206 773, 0749 - 101 404

Apa minerala alcalina Gorna Bania

1.5 L
Model:
1.5 L
Out of stock
Telefon:
0266 206 773
Pret:
3 lei
 

Detalii produs

Apa de izvor alcalina.
Cunoscuta inca din vremea tracilor si cu un pH unic de 9,65, apa minerala alcalina Gorna Bania, izvorata din Muntii Lyulin (Bulgaria)

poseda calitati excelente si o actiune antitoxica, antisclerotica si antigerontologica.

Pura, naturala, limpede, fara culoare si miros, avand un continut de sodiu adecvat (28,00 mg/l), apa Gorna Bania este una dintre apele cel mai putin mineralizate din Europa (153 mg/l) si datorita acestui fapt este lipsita de contraindicatii si usor acceptata de corpul uman. In plus, nu contine niciun fel de metale grele sau alte elemente care prin acumulare ar putea dauna organismului uman.

Aceste calitati o fac potrivita pentru consumul zilnic si dupa opinia specialistilor, poate fi consumata in cantitati nelimitate, inclusiv de copii, ca un inlocuitor permanent al apei din reteaua de apa potabila din apartamente. Consumul regulat de apa Gorna Bania aduce beneficii in cazul tulburarilor gastrointestinale, renale si urologice, vezica biliara sau ficat.

Primele cercetari ale apei Gorna Bania au fost facute in 1887. Toate analizele ulterioare au dovedit compozitia sa stabila din punct de vedere fizic si chimic, precum si puritatea sa microbiologica. Acest lucru se datoreaza atat originii sale abisale (mai mult de 600 m adancime, ceea ce exclude orice contaminare externa sau influenta a conditiilor meteorologice nefavorabile), cat si stabilitatii in timp a compozitiei sale chimice.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Alcalinia Distribution
Persoana de contact: Nistor Carmen
Adresa: Budvar, Nr. 42
Localitate: Odorheiu Secuiesc
Judet: Harghita
Telefon: 0266 206 773
Telefon mobil: 0749 - 101 404

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi