Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Carandtex Srl

0745 493 270 - dl Uljaki

Despre noi

Trimite mesaj
Scopul nostru este de a gasi impreuna cu Dvs cele mai bune solutii, la cele mai bune preturi si in termenul de executie optim.

Va stam la dispozitie in permanenta si, cu siguranta, fiecare solicitare va avea o solutie. De-a lungul timpului, firma noastra a devenit treptat o prezenta tot mai pregnanta pe piata interna a productiei de prelate pentru camioane, fapt motivat de calitatea, promptitudinea si profesionalismul lucrarilor executate.

Gama foarte larga de servicii, dorinta de a pastra aceleasi standarde pentru produsele oferite, preturile competitive, echipa de specialisti care isi aduc aportul pentru a imbunatati calitatea lucrarilor, precum si promptitudinea executiei, reprezinta doar cateva dintre beneficiile de care se bucura clientii nostri.

Utilizam materiale de cea mai buna calitate, experienta profesionistilor in domeniu reusind sa ofere solutii competitive la solicitarile clientilor, in functie de tipul de produs dorit.

Specialistii nostri se straduiesc sa puna in practica ideile si cerintele beneficiarilor, pentru ca acestia sa fie pe deplin multumiti.

Totodata, preturile practicate de noi, in calitate de producator, sunt competitive si flexibile, in functie de complexitatea lucrarii, lucru motivat de dorinta de a stabili un raport optim intre calitate si pret.

Printre alte facilitati acordate clientilor nostri se numara garantia acordata fiecarei lucrari, precum si serviciile de intretinere si service a produselor executate.

Totodata mobilitatea echipelor noastre asigura realizarea in timp optim a produselor comandate, chiar in locatia dorita de beneficiar. Avand in palmares un numar impresionant de lucrari, am colaborat de-a lungul timpului cu firme de prestigiu.
Produse si servicii:
prelate camioane, prelate culisante, accesorii prelate, reparatii prelate
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Carandtex Srl
Persoana de contact: Uljaki Joel
Adresa: Borsului, Nr. 45, N7
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Telefon: 0745 493 270 - dl Uljaki
Telefon mobil: 0771368396; 0723 913 982
Website: http://https://carandtex.ro/