Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Centrul Rezidential Pentru Persoane Varstnice Amalia si Sef Rabin Dr. Moses Rosen

Ingrijire De Exceptie din 1979
0216673633, 0760670955

Servicii ingrijire batrani in Centru rezidential

Out of stock
Telefon:
0216673633
 

Detalii produs

Fie ca este vorba despre ingrijire de odihna si recreere, ingrijire continua sau ingrijire cu asistenta medicala, din experienta acumulata in cei 35 de ani de activitate, grija noastra se indreapta atat asupra mentinerii capacitatii functionale a persoanelor cu grad de independenta mai mare cat si asupra activitatilor ocupationale pentru persoane cu diferite grade de dependenta.

Personalul este calificat in vederea ingrijirii individuale si a supravegherii permanente, a igienizarii si toaletarii ori de cate ori este nevoie, a acordarii de asistenta la servirea meselor, la activitatile zilnice si la deplasarile in interior si exterior precum si la curatenia spatiului locativ.

Scopul este acela de a veni in intampinarea nevoilor, de a mentine si dezvolta abilitatile de autoingrijire in vederea extinderii autonomiei personale si de a identifica si noi abilitati de care rezidentii devin constienti pe parcursul implicarii in programele Clubului de Ergoterapie si Creatie sau in activitati ocupationale in general. din experienta acumulata in cei 35 de ani de activitate, grija noastra se indreapta atat asupra mentinerii capacitatii functionale a persoanelor cu grad de independenta mai mare, cat si asupra activitatilor ocupationale pentru persoane cu diferite grade de dependenta.

Personalul este calificat in vederea ingrijirii individuale si a supravegherii permanente, a igienizarii si toaletarii ori de cate ori este nevoie, a acordarii de asistenta la servirea meselor, la activitatile zilnice si la deplasarile in interior si exterior, precum si la curatenia spatiului locativ.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Centrul Rezidential Pentru Persoane Varstnice Amalia si Sef Rabin Dr. Moses Rosen
Persoana de contact: Rosen Caminul De Batrani
Adresa: Str. Jimbolia, Nr.105
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0216673633
Telefon mobil: 0760670955
Fax: 0216683970

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi