Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bulgaria Invest
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Apartamente de lux in complex rezidential Harmony Suites
10646 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Harmony Suites este un unic, elegant si exclusivist complex de apartamente. Aceasta cladire reprezina cea mai buna solutie pentru a evada de stresul si zgomotul din oras, combinand luxul cu stilul si linistea oferita de mediul inconjurator. Harmony Suites este tipul de proprietate pe care cineva ar pastra-o toata viata. Serviciile de neuitat si minunatului peisaj o transforma intr-o bijuterie a litroralului Marii Negre.

Harmony Suites se afla in renumita statiune Sunny Beach. Este inconjurata de verdeata si multe apartamente au vedere la peisajul montan. Complexul a fost realizat pentru a va oferi ocazia de a admira frmusetea Muntilor Balcanici si de a va bucura de minunata plaja aflata la doar 5 minute de cladire.  Hamony Suites se afla la doar 18 km de aeroportul international Burgas si in apropierea orasului Nessebar - intrat in patrimoniul mondial sub protectia UNESCO.

Harmony Suites este realizat din materiale de constructie de inalta calitate imbinate intr-o arhitectura moderna. Complexul este format din 3 parti. In prima si in a doua aripa, la parter, se afla holul si receptia, ideala pentru a primi vizitatori in vederea inchirierii apartamentelor. In hol se afla un bar-restaurant dotat cu terasa, oferindu-va o atmosfera eleganta si calda totodata. Incepand cu vara lui 2009 vor fi instalate ecrane mari pentru a putea urmari meciurile de fotbal. Complexul este echipat cu saloane de masaj, sauna, jacuzzi si minunate camere de relaxare. Toate acestea sunt completate de o sala de fitness dotata cu aparatura de varf.

In afara cladirii se afla piscine pentru adulti si copii, spatii verzi si locuri de parcare pazite.

Contactati-ne acum  pentru a obtine o reducere de 2 ori a comisionului pentru apartamentele din acest complex nou de lux.

Alte facilitati:orientare spre sud, situat la 5 minute de mers pe jos de plaja, restaurant Happy Bar & Grill  situat vis-a-vis, complexul are 5000 mp de locuri de parcare, complexul este invecinat cu renumitele hoteluri de 5 stele: Sunny Beauty si Blue Pearl, loc de joaca pentru copii, grata, piscina pentru adulti si piscina pentru copii, parcare pazita, securitatea este asigurata non-stop atat de personalul specializat cat si de camere video .

Dotarile interioare:

-garsoniere, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere
-apartamente VIP cu jacuzzi propriu si loc special de -gratar pe terasa cladirii
-centru de infrumusetare si sala de fitness
-sauna
-masaj
-jacuzzi
-zona de relaxare
-bar-restaurant cu terasa
-receptie
-telefon
-cablu TV
-internet wireless
-3 lifturi

Preturi intre 27.000 euro si 38.000 euro pentru garsoniere noi de lux.

Apartamentele in acest complex se vand intr-un ritm rapid.
Din Gura in Gura