Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sc Brio Fresh Srl

Un partener de calitate!
0263230602, 0788372397

Vopsire in camp electrostatic

Brio Fresh
Model:
Brio Fresh
Out of stock
Telefon:
0263230602
 

Detalii produs

Prezentarea procesului tehnologic

Vopsirea pieselor cu vopsea pulbere în câmp electrostatic asigurã o calitate superiara a produsului finit, atit din punct de vedere a rezistantei mecanice, la coroziune cît si a aspectului comercial.

Se poate alege tipul vopselei, calitatea si culoarea acesteia dintr-o larga paleta coloristica.

PREGATIREA IN VEDEREA VOPSIRII

In vederea pulverizarii cu vopsea pulbere piesele trebuie – in primul rind - pregatite din punct de vedere mecanic atit pentru indepartarea ruginii cit si a resturilor rezultate din prelucrerea acestora.

Pentru cresterea rezistetei la coroziune a pieselor se recomanda un tratament chimic de suprafata. In functie de tipul suprafetei si a materialului se recomanda tehnologia de pregatire a suprafetei. In mod uzual pentru piesele metalice se recomanda degresarea si fosfatarea cu fier a suprafetelor.

VOPSIREA CU PULBERI IN CAMP ELECTROSTATIC

Piesele asezate pe dispozitivele de agĂŁtare, suspendate pe conveior, trec prin cabina de vopsire in vederea acoperiri cu pulberi.

Operatorul care controleaza procesul, va urmari ca vopsirea sa se faca complet, in toate colturile si la grosimea minima necesara unui strat consistent si economic de vopsea.

POLIMERIZAREA VOPSELELOR PULBERE

Polimerizarea se face intr-un cuptor stationar sau coveiorizat de polimerizare, cu incalzire electrica sau cu gaz, piesele vopsite în cabina de pulverizare ajungînd în cuptor, suspendate de caruciorul transportor.

Polimerizarea vopselei pulbere are loc la temperaturi cuprinse între 160 - 200 gr.C, in functie de tipul pulberii si de diagrama de coacere;

Timpul de polimerizare este functie de graficul timp-temperaturĂŁ specific fiecĂŁrei vopsele.

RACIREA SI DESCARCAREA

Dupa iesirea pieselor din cuptorul de polimerizare, piesele se vor rãci în aer liber, ele urmind a se descarca manual de pe caruciorul transportor.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Brio Fresh Srl
Persoana de contact: Muresan Liana
Adresa: Drumul Cetatii, Nr. 2F
Localitate: Bistrita
Judet: Bistrita Nasaud
Telefon: 0263230602
Telefon mobil: 0788372397
Fax: 0263230602

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi