Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Brantax Srl

0214560017, 0747406179

Prospectiuni geofizice - geologie si hidrogeologie

Prospectiuni geofizice
Model:
Prospectiuni geofizice
Out of stock
Telefon:
0214560017
 

Detalii produs

In zonele cu o succesiune geologica naturala, geofizica poate fi folosita pentru a aduna informatii pretioase.

Incidente naturale precum cavitati, fracturi si falii sau structuri sedimentare neconforme pot cauza probleme semnificative daca raman nedetectate.

In proiecte de dezvoltare a infrastructurii cunoasterea caracterisitcilor geologice si hidrogeologice a terenului poate ajuta la luarea unor decizii corecte in planificarea lucrarilor si, implicit, la reducerea costurilor de executie si intretinere.

In cazul carierelor si balastierelor aceste investigatii aduc informatii pretioase pentru calculul rezervelor existente si ajuta in luarea deciziilor privind directia de dezvoltare a exploatarii.

Geofizica si-a dovedit aplicabilitatea si in proiecte legate de exploatarea si distributia apei potabile. Printr-o investigare atenta si corelata cu informatii directe, geofizica poate influenta luarea unor decizii de pozitionare si executie a forajelor de exploatare.

Caracteristici ale acviferelor precum directia si viteza de curgere, salinitate si delimitare pot fi determinate cu destul de mare acuratete. Pentru astfel de lucrari operatorul depinde, in mare masura, de conditiile geologice, de informatiile directe privind acviferul, de accesul la acvifer.

Metode precum cartografierea electromagnetica, profilarea electromagnetica, tomografie electrica, sondarea electrica verticala, Mise-a-la-Masse, seismica de refractie si reflectie, sunt utilizate pentru a evalua geologia din apropierea suprafetei si a cartografia zonele de interes.
Stratigrafia, adancimea pana la patul cristalin, prezenta cavitatilor, evaluarea geologica si hidrologica sunt aplicatii des intalnite ale tehnicilor geofizice.

Metode utilizate:
- Geoelectric (SEV, profilare, tomografie electrica si PI, mise-a-la-masse)
- Seismica de refractie si MASW
- Georadar
- Electromagnetic
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Brantax Srl
Persoana de contact: Tanasie Alexandru
Adresa: Calea Rahovei, Nr. 266-269, Et. 6, Birou 43-1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0214560017
Telefon mobil: 0747406179
Fax: 0214233007
Website: http://www.brantax.com

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi