Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Brantax Srl

0214560017, 0747406179

Prospectiuni geofizice - minerale si roci utile

Out of stock
Telefon:
0214560017
 

Detalii produs

Explorarea geofizica reprezinta un instrument important in etapele de cercetare si evaluare a unor zacaminte de minereuri utile. O buna planificare si proiectare a metodei de prospectare a terenului conduce la scaderea costurilor de exploatare si reduce semnificativ timpul dedicat investigatiilor directe.

Prin metodele sale, explorarea geofizica, poate acoperi suprafete extinse de teren localizand zonele cu potential ridicat de depozitare a minereului util – harti ale variatiei intensitatii campului magnetic natural, harti cu variatia gradientului magnetic vertical sau orizontal, harti de rezistivitate electrica si PI, profile geoelectrice (SEV sau tomografie electrica), mise-a-la-masse, profile seismice, radiometrie.

In cazul carierelor si balastierelor explorarea geofizica, alaturi de cercetarea geologica, aduce informatii pretioase pentru calculul rezervelor existente si ajuta in luarea deciziilor privind directia de dezvoltare a exploatarii.

Pentru explorarea resurselor minerale aflate sub nivelul apei (rauri, lacuri sau ape marine) avem experienta si instrumentatia necesara executarii unor investigatii geofizice pe apa care sa puna in evidenta caracteristicile geologice ale terenului de interes.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Brantax Srl
Persoana de contact: Tanasie Alexandru
Adresa: Calea Rahovei, Nr. 266-269, Et. 6, Birou 43-1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0214560017
Telefon mobil: 0747406179
Fax: 0214233007
Website: http://www.brantax.com

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi