Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Facem termometrul sa zambeasca

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cos de fum SCHIEDEL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Brand
SCHIEDEL UNI PLUS
Out Of stock
Descriere
Schiedel UNI Plus este un sistem de coş de fum în trei straturi, realizat din elemente prefabricate cu precizie dimensională ridicată, având următoarea soluţie constructivă:

Tubulatură de şamotă

Canalul de fum, care intră în contact direct cu reziduurile de ardere, se realizează din tuburi de şamotă de înaltă calitate tip Schiedel. Ele se caracterizează prin secţiune circulară şi rugozitate redusă a pereţilor, rezistenţă la temperaturi ridicate şi la şocuri termice, rezistenţă la coroziune chimică, etanşeitate la gazele arse şi la difuzia vaporilor de apă. Tubulatura cuprinde şi elementele prevăzute cu racordurile pentru uşiţa de curăţire şi racordurile de fum la 45 � respectiv 90 �. Lungimea de fabricare a tuburilor curente este de 33 cm.

Termoizolaţie

Plăcile de vată minerală bazaltică asigură termoizolarea corespunzătoare a coşului de fum, principalele caracteristici ale acestora fiind incombustibilitatea, densitatea şi rigiditatea medie, precum şi stabilitatea termică bună. Plăcile cu crestăturile orientate spre interior, asigură centrarea tubulaturii de şamotă în interiorul mantalei şi permit totodată dilatarea termică liberă a canalului de fum.

Manta prefabricată

Geometria interioară a mantalei include, în afară de golul central pentru canalul de fum, canalele de ventilare naturală a termoizolaţiei şi canalele de armare, pentru diametrele constructive ale coşului de fum cuprinse între Ø14 - 20 cm. Mantaua prefabricată, cu înălţimea modulată de 33 cm, turnată din beton uşor, are rolul de protecţie mecanică şi de asigurare a stabilităţii sistemului.

Accesorii

Accesorizarea completă asigură funcţionarea optimă şi în deplină siguranţă a sistemului. Din această categorie de elemente componente fac parte următoarele piese: piatra soclu (colectorul de condens), grilajul de ventilare a termoizolaţiei, uşiţa de curăţire etanşă şi termorezistentă, deflectorul şi placa de acoperire prefabricată. Elementele prefabricate de manta finisate, placa de acoperire din beton armat cu fibră de sticlă, conul de evacuare şi setul de asigurare statică tip Schiedel sunt accesorii opţionale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura