Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

S.c. Boiler & Pipes S.r.l

Facem termometrul sa zambeasca
0736137923, 0736137923

Cos de fum SCHIEDEL

SCHIEDEL UNI PLUS
Model:
SCHIEDEL UNI PLUS
In Stock
Telefon:
0736137923
 

Detalii produs

Schiedel UNI Plus este un sistem de co┼č de fum ├«n trei straturi, realizat din elemente prefabricate cu precizie dimensional─â ridicat─â, av├ónd urm─âtoarea solu┼úie constructiv─â:

Tubulatur─â de ┼čamot─â

Canalul de fum, care intr─â ├«n contact direct cu reziduurile de ardere, se realizeaz─â din tuburi de ┼čamot─â de ├«nalt─â calitate tip Schiedel. Ele se caracterizeaz─â prin sec┼úiune circular─â ┼či rugozitate redus─â a pere┼úilor, rezisten┼ú─â la temperaturi ridicate ┼či la ┼čocuri termice, rezisten┼ú─â la coroziune chimic─â, etan┼čeitate la gazele arse ┼či la difuzia vaporilor de ap─â. Tubulatura cuprinde ┼či elementele prev─âzute cu racordurile pentru u┼či┼úa de cur─â┼úire ┼či racordurile de fum la 45 ´┐Ż respectiv 90 ´┐Ż. Lungimea de fabricare a tuburilor curente este de 33 cm.

Termoizolaţie

Pl─âcile de vat─â mineral─â bazaltic─â asigur─â termoizolarea corespunz─âtoare a co┼čului de fum, principalele caracteristici ale acestora fiind incombustibilitatea, densitatea ┼či rigiditatea medie, precum ┼či stabilitatea termic─â bun─â. Pl─âcile cu crest─âturile orientate spre interior, asigur─â centrarea tubulaturii de ┼čamot─â ├«n interiorul mantalei ┼či permit totodat─â dilatarea termic─â liber─â a canalului de fum.

Manta prefabricat─â

Geometria interioar─â a mantalei include, ├«n afar─â de golul central pentru canalul de fum, canalele de ventilare natural─â a termoizola┼úiei ┼či canalele de armare, pentru diametrele constructive ale co┼čului de fum cuprinse ├«ntre ├ś14 - 20 cm. Mantaua prefabricat─â, cu ├«n─âl┼úimea modulat─â de 33 cm, turnat─â din beton u┼čor, are rolul de protec┼úie mecanic─â ┼či de asigurare a stabilit─â┼úii sistemului.

Accesorii

Accesorizarea complet─â asigur─â func┼úionarea optim─â ┼či ├«n deplin─â siguran┼ú─â a sistemului. Din aceast─â categorie de elemente componente fac parte urm─âtoarele piese: piatra soclu (colectorul de condens), grilajul de ventilare a termoizola┼úiei, u┼či┼úa de cur─â┼úire etan┼č─â ┼či termorezistent─â, deflectorul ┼či placa de acoperire prefabricat─â. Elementele prefabricate de manta finisate, placa de acoperire din beton armat cu fibr─â de sticl─â, conul de evacuare ┼či setul de asigurare static─â tip Schiedel sunt accesorii op┼úionale.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: S.c. Boiler & Pipes S.r.l
Persoana de contact: Dumitriu Anghel
Adresa: Str. Mircea Cel Batran, Bl. N2, Ap. 39
Localitate: Mangalia
Judet: Constanta
Telefon: 0736137923
Telefon mobil: 0736137923

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi