Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Turnatorie clopote si obiecte bisericesti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
E momentul să vă dezvăluim un secret și să facem public modul în care am ales numele firmei. Când am pornit la drum, am dorit, bineînțeles, un nume sonor care să aibă legătură cu domeniul nostru de activitate. Am tot scurtat lista cu propuneri, iar, în final, opțiunea generală a fost pentru Bing Beng.

Poate veți spune că turnarea de clopote, despre care doriți să aflați mai multe informații, nu are nicio legătură ce cele de mai sus, dar ținem să vă contrazicem. Doar după ce am luat contact cu activitatea de turnătorie, am realizat cât de multă muncă stă în spatele unui “bang”.

Bing Beng acordă atenție modului în care sunt făcute clopotele, a căror turnare o putem asigura în cele mai bune condiții. Punem pricepere și credință în Dumnezeu la turnarea fiecărui clopot, astfel încât fiecare are o istorie.

Clopotele noastre sună în țară, dar și peste hotare, în Grecia, tocmai pe Muntele Athos, în Ucraina, Olanda și chiar în SUA. Asigurăm, de asemenea, obținerea prin turnare a mai multor obiecte de cult sau de artă care să împodobească și să fie de folos în biserici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura