Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizorul de langa tine

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Paste de montaj

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
WEICON
Out Of stock
Descriere
O multitudine de factori printre care umiditatea si frictiunea determina fenomene precum coroziunea, griparea si urzura masinilor si instalatiilor.

Rezultate: necesitatea efectuarii de lucrari vaste de reparatii si intretinere la costuri considerabile. Acestea sunt mai frecvente in cazul unor conditii extreme de lucru precum:

• Temperaturi de functionare ridicate
• Presiuni inalte
• Conditii atmosferice ostile
• Substante chimice agresive
• Influenta altor factori de mediu

Pastele de asamblare WEICON antigripare sunt special concepute pentru a face fata acestor cerinte. Acestea pot fi utilizate ca si agenti de protectie si separare, precum si ca lubrifianti la nivelul pieselor supuse la solicitari mari si la temperaturi inalte. Continutul de solide perfect echilibrate precum si aditivii selectionati permit utilizarea acestor
produse intr-o gama larga de aplicatii. Agentii de separare sau lubrifiantii conventionali cum ar fi uleiurile minerale si vaselinele adesea nu pot oferi o lubrifiere suficienta si protectie in medii industriale dificile.

Componentele de baza ale pastelor de montaj WEICON sunt uleiuri sintetice cu un continut de sulf considerabil diminuat fata de alte produse pe baza de ulei mineral.

In acest fel este posibila o evaporare fara reziduuri a uleiului la temperaturi cuprinse intre +200 C si +250 C. Aceasta caracteristica este importanta mai ales in cazul inoxurilor (ex. materiale din inoxuri VA) pentru a preveni fisurarea datorata coroziunii sub tensiune. Protectia sigura a pieselor de lucru si a structurilor din otel si din alte metale
este astfel absolut necesara pentru operarea rationala si economica a instalatiilor tehnice.

Datorita formulei speciale precum si particulelor solide foarte fine din compozitia pastei WEICON antigripare, sunt umplute complet iregularitatile de la nivelul suprafetei ce trebuie protejate chiar si la o grosime a stratului de doar 12 μm. Numai o suprafata perfect sigilata poate garanta o protectie fiabila impotriva coroziunii. Astfel rezulta un efect de etansare
suplimentar in cazul aplicatiilor mai deosebite, cum sunt de exemplu conexiunile cu flansa.

Weicon Antigripare ofera protectie impotriva:

• Coroziunii-griparii-uzurii
• Fenomenelor de alunecare cu intermitente („stick-slip”)
• Oxidarii si coroziunii prin frecare
• Reactiilor electrolitice (“sudura la rece”)

Produsele Weicon Antigripare nu contin aditivi si halogeni, au o aderenta buna, sunt rezistente la abraziune si precum si la apa fierbinte, rece si sarata. Coeficientul de frictiune extrem de scazut permite de asemenea dezasamblarea usoara la nivelul masinilor si instalatiilor. In plus, pastele antigripare WEICON sunt lubrifianti excelenti pentru piesele supuse la solicitari mari si pentru instalatiile cu viteza de rotatie mica, cu conditia sa fie respectate intervalele de timp pentru re-lubrifiere. Cu functia sa dubla, de lubrifiant si agent de protectie impotriva coroziunii, WEICON antigripare devine un factor de rationalizare, atat din punctul de vedere al economiei de timp, cat si din cel al reducerii costurilor. WEICON Antigripare este economic in utilizare. La o grosime a stratului de 0,01 mm, 1 kg este suficient pentru a acoperi o suprafata de 45 m.

In functie de domeniile de aplicatie exista trei variante de produse:

Anti-seize
Anti-seize High Tech
Pasta de cupru

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura