Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Berg Metallchem Srl

+40256498494, +40755019606

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem o societate mixtă româno-germană care combină spiritul inovativ roman cu pragmatismul german, având o lungă tradiție în zincarea termică, producția de Oxid de Zinc, proiectarea și fabricarea deechipamente pentru producția de ZnO, extracția de Zinc din cenuși și drojdie de Zinc, din anul 1992.

Valorile nostre:

Calitate umană
Suntem o echipă de ingineri și de absolvenți de valoare – ai Universității „Politehnica” din Timișoara și Universitatii de Vest din Timișoara, specializați atât în țară cât și în străinătate – Germania și SUA.

Tehnologie
Folosim know-how german aplicat la realitățile și cerințele pieței românesti. Optimizăm și inovăm continuu pentru a îmbunătăți producția de echipamente și a îndeplini cerințele clienților.

Integritate
Noi promovăm relațiilor de afaceri echitabile, atât cu furnizorii și cu clienții noștri. Noi credem că integritatea este baza unei colaborări pe termen lung și de succes.
Produse si servicii:
zinc SHG, zinc R1, proiectare si vanzare de echipamente pt. productia de oxid de zinc si zinc metalurgic: cuptoare de oxidare si de topire, cicloane, filtre
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2012

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Berg Metallchem Srl
Persoana de contact: Vaida Corneliu
Adresa: Calea Sagului, Nr. 143
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: +40256498494
Telefon mobil: +40755019606
Website: http://www.bergmetallchem.ro