Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Beauty New Concept
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Coafor la domiciliu Bucuresti
30 lei
Brand
Profesionist
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Beauty New Concept va ofera servicii profesionale de coafor la Dvs. acasa!

Este un concept nou in Romania si include cele mai bune servicii, aparatura specializata, preturi accesibile si personal calificat in domeniu.

Cum va decurge o sedinta de coafor la domiciliu Dvs

Pe baza programarii, la ora fixata, stilista nostra se va deplasa la domiciliul Dvs. cu toate ustensilele necesare:
unitate de spalare portabila
prosoape de unica folosinta
pieptini, foarfece, perii profesionale
sampoane si masti par Kerastase, Loreal, Joico
produse styling Kerastase si Loreal
fehon par, placa intins par, placa pentru par creponat
ondulatoare profesionale BABYLISS
vopsele par LOREAL, WELLA, MATRIX

Dvs. nu trebuie decat sa ne chemati!

Folosim cele mai bune produse existente pe piata pentru ingrijire, coafat si vopsit astfel incat sa obtinem cele mai spectaculoase rezultate indiferent de tipul de par.
Suntem in masura sa oferim la domiciliul Dvs. servicii profesionale de tuns, coafat, coafat bucle sau intins, coafat evenimente si coafat mireasa, vopsit par lung/mediu/scurt, vopsit suvite, vopsit radacini, decapaj, etc toate la preturi foarte competitive.

Echipa Beauty New Concept, alcatuita din stiliste cu exerienta, este pregatita sa realizeze de la tunsori executate dupa ultimele tendinte, pana la cele mai sofisticate tipuri de styling si coafuri care vor satisface si cele mai pretentioase doamne. De asemenea, coafeza care vine la Dvs acasa va sta la dispozitie cu sfaturi si indrumari legate de folosirea produselor profesionale acasa, cu sugestii si recomandari in functie de tipul si starea parului Dvs.
Si pentru ca frumusetea inseamna si sanatate, punem un accent deosebit pe igiena si sterlizarea ustensilelor si periilor utilizate dupa fiecare client, utilizand ca dezinfectant solutia medicala ISORAPID, un dezinfectant lichid cu acţiune rapidă, fără aldehide, utilizat prin pulverizare sau ștergere, destinat dezinfecţiei instrumentarului mic și aparaturii medicale din mediul spitalicesc.

BEAUTY NEW CONCEPT este creat de dumneavoastră pentru dumneavoastră.
Din Gura in Gura