Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Beauty Line S

0726021516, 0739915558

Epilare definitiva SPL

SPL
Model:
SPL
Out of stock
Telefon:
0726021516
Pret:
100 lei
 

Detalii produs

Salonul Beauty Line S practica epilarea definitiva SPL (square pulse light), folosind un patent unic al tehnologiei Yperion - Franta. Specialistii afirma ca noul si unicul patent SPL de la Yperion, reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficienta decat metoda IPL.

De ce? Simplu, pentru ca SPL este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. Adica, 1 impuls SPL este echivalentul a 5 impulsuri IPL.

Sedintele de epilare definitiva SPL se pot efectua si vara! Singura conditie este sa aplicati crema cu factor de protectie 30-50 spf pe zona expusa la soare.

Aparatele de ras pot duce la accidente de ras si iritatie; tot mai multe femei prefera epilarea definitiva SPL pentru a scapa de par din aceste zone, permanent!

Mai mult decat atat, este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta acestui echipament. Aparatul ofera un tratament precis, rapid, eficient si confortabil, rezultatele procedurii de epilare fiind net vizibile chiar dupa prima sedinta.

Orice tip de par sau piele poate fi tratat?

Cu cat parul este mai inchis la culoare (deci cu cat contine mai multa pigment/melanina) cu atat rezultatele sunt mai bune. Parul deschis sau cel fin/subtire va fi mai dificil de eliminat. Firele albe sau roscate nu pot fi eliminate folosind aceasta metoda. O piele foarte bronzata nu poate beneficia de tratament 2 saptamani dupa expunerea la soare.

De ce este necesar sa radem zona?

Raderea/tunderea este necesara pentru a evita pierderea de energie luminoasa la suprafata pielii. Daca parul nu este intai ras, eficienta tratamentului scade.

Este dureros?

Nu doare, disconfort 0. Eventual se poate simti o senzatie de “ciupitura” la pielea mai inchisa la culoare.

Exista efecte secundare la epilarea definitiva SPL?

In anumite cazuri, poate aparea roseata in zona tratata, edem local sau “peri-follicular papulae” (pielea de gaina). Aceste efecte dispar la cateva ore de la tratament. Cu toate acestea, in majoritatea cazurilor, nu exista efecte secundare vizibile.

De ce dureaza un timp pana ce firele de par cad?

Dupa o sedinta de SPL, parul este detasat de fulicul dar ramane in bulb. Este impins progresiv spre in afara in timpul exfolierii pielii. Din aceasta cauza parul in aparenta creste pentru inca o saptamana sau doua.

De ce avem nevoie de mai multe sedinte?

Razele luminoase emise de aparatul SPL poate actiona pe acele fire de par in faza lor de crestere. Statistic, in ciclul cresterii firului de par, este estimat ca 20% din fire sunt in faza de crestere (faza anagena - doar atunci firul de par este prins de radacina lui). Din acest motiv avem nevoie de mai multe sedinte.

De cate sedinte de SPL avem nevoie?

Numarul sedintelor depinde de culoarea firului de par si a pielii, zona de tratament si factori genetici individuali. Din acest motiv este dificil sa spunem un numar exact de sedinte. Fiecare persoana este unica, astfel incat, riguros stiintific este a nu se generaliza numarul necesar de sedinte pentru definitivarea tratamentului.

In plus, exista cicluri diferite de crestere a firului de par! De exemplu, axilele au un alt ciclu de crestere a firului de par fata de mustata sau gambe, motiv pentru care nu te poti apropia de finalul tratamentului dupa acelasi numar de sedinte.

Dar este general acceptat ca o medie de 6-8 sedinte pe zona corporala si 8-10, poate chiar 12 sedinte pe zona faciala, da rezultatele asteptate. Se va efectua o sedinta la 4 saptamani. Inca de la prima sedinta efectele sunt vizibile.

Important a se respecta termenul de 4 saptamani, nu mai devreme (vor intra mai multe sedinte) si nu mai tarziu (daca se depaseste termenul de o luna, de fiecare data o vom lua de la capat cu tratamentul).

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Beauty Line S
Persoana de contact: Line S Beauty
Adresa: Str. Mihai Costachescu, Nr. 3, Demisol
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0726021516
Telefon mobil: 0739915558
Website: http://www.beautylines.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi