Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Bcr Asigurari De Viata

Cariera Nivel Internatonal
0785150379, 0785150379

Despre noi

Trimite mesaj
BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group
Asiguratorul anului 2012 (asigurari de viata)
Pe 11 decembrie, a avut loc in Bucuresti, la Banca Nationala a Romaniei, cea de-a 17-a editie a Galei Premiilor ?Piata Financiara?.
Gala Premiilor ?Piata financiara? este un eveniment de traditie mult asteptat de intreaga comunitate financiar ? bancara din Romania. Criteriile de acordare a premiilor sunt foarte riguroase.

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group a primit premiul ?Asiguratorul anului 2012 (asigurari de viata).
Este pentru al 4-lea an consecutiv cand BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group primeste aceasta distinctie in cadrul prestigioasei Gale.
?Premiantul la categoria Life este recunoscut pentru faptul ca da trendul pietei de peste cinci ani. Distinctia se acorda pentru dinamica excelenta a business-ului si inalta calitate a ofertei, atent corelata cerintelor pietei? ? este motivatia premiului decernat companiei noastre.

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group ofera clientilor sai expertiza necesara atingerii obiectivelor de planificarea financiara si protectie beneficiind de un portofoliu complex de produse: produse bancassurance, planuri de economisire si protectie, planuri de economisire pentru copii, planuri de economisire in vederea pensionarii, programele investitionale unit-linked si asset linked, asigurari de sanatate, programe de asigurari de viata si sanatate pentru grupuri de angajati.
BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group este o companie membra a Vienna Insurance Group.
Vienna Insurance Group (VIG) este liderul pietei asigurarilor in Austria precum si in Centrul si Estul Europei. Aproximativ 50 de companii din 24 de tari formeaza Grupul cu o traditie indelungata, branduri puternice si o relatie apropiata cu clientii. VIG are o experienta de 190 de ani in industria asigurarilor. Cu aproximativ 24.000 de angajati, Vienna Insurance Group este lider pe pietele principale ale business-ului sau. Grupul este excelent pozitionat pentru a profita de oportunitatile de crestere pe termen lung, intr-o regiune cu 180 de milioane de oameni. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotata de ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat pe Bursa din Praga.
Produse si servicii:
economisire-creditare, asigurari de viata, pensii private, rente de studii, asigurari de sanatate nationale si internationale, consultanta specializata la cel mai inalt nivel
Tipul companiei:
Financiar - Bancar
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
LIMRA
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Bcr Asigurari De Viata
Persoana de contact: Pop Ciprian
Adresa: Hunedoara
Localitate: Hunedoara
Judet: Hunedoara
Telefon: 0785150379
Telefon mobil: 0785150379