Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Bankers Hubb

Open for business
0336 401 658,

Despre noi

Trimite mesaj
Bankers Hubb este un loc unde va puteti transforma munca intr-o activitate placuta si mult mai productiva. Aceasta, datorita atmosferei de birou pe care am reusit sa o cream, imbinata cu un mediu neplictisitor, pe cat de relaxant, pe atat de profesionist.

La BANKERS HUBB va intalniti cu oameni diversi ce au interese diverse sau interese comune cu ale dumneavoastra. HUBB-ul este un spatiu multifunctional, amenajat pentru a va facilita urmatoarele:

Prezentari, training-uri, conferinte de presa, alte evenimente cu public.
Interviuri cu potentialii angajati, lucru la laptop, intalniri de afaceri cu potentiali clienti.
Sedinte de vanzari sau sedinte operationale cu regularitate.

BANKERS HUBB este deasemenea un micro incubator de afaceri. Prin intermediul lui, sprijinim start-up-urile din Galati folosind atat modelul clasic al incubatoarelor de afaceri, cat si un sistem de preincubare.
Va doriti sa aveti secretariatul propriu, complet utilat toate echipamentele specifice, precum si cu personalul necesar, dar nu doriti sa investiti o avere in aceste activitati adiacente. Preferati sa va concentrati pe procesele principale, care produc cash si nu pe cele care consuma.

Deasemenea, cand sunteti in deplasare, va doriti organizarea profesionista de evenimente, fara sa cautati de unul singur catering, fara sa organizati coffee break-urile, ci sa va axati pe tema evenimentului iar mesajele sa fie percepute corect de catre public.

Daca sunteti la inceput de drum, va doriti sa va puneti in aplicare cat mai repede planul, si nu sa va pierdeti timpul cu design-ul web, cu WordPress, cu tutorialuri de Photoshop sau Corel Draw. Va doriti sa lasati branding-ul pe mana profesionistilor, iar acest lucru sa nu va coste mai mult decat va permiteti.

Doriti un proiect de finantare, o reesalonare a unui credit sau doriti sa stiti cum ati putea sa va optimizati financiar si fiscal activitatea, pentru a nu mai fi “cocosat” de dari.

La Bankers Hubb veti gasi expertiza necesara in aceste domenii si de aceea furnizam serviciile de secretariat virtual, persoanelor care partajeaza faxul, aparatul de copiere sau chiar capsatorul de hartie dar au nevoie si de specialisti in domeniile conexe activitatii lor. Este un mod mult mai eficient de functionare a unui “birou”, fara efortul financiar de a investi in aparatura sau resurse umane costisitoare.
Produse si servicii:
spatiu multifunctional amenajat pentru a gazdui prezentari, training-uri, sedinte, interviuri, conferinte de presa, intalniri de afaceri
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2012

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Bankers Hubb
Persoana de contact: Teodorescu Gregor
Adresa: Str. Portului, Nr.157 A, parter
Localitate: Galati
Judet: Galati
Telefon: 0336 401 658
Website: http://www.bankershubb.ro/bankers-hubb/