Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Bacor Prodcom Srl

Timpul costa bani
0233/208056,

Despre noi

Trimite mesaj
Bacor Prodcom Srl. din Roman, judetul Neamt pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Cu un efectiv de 55 angajati, Bacor Prodcom S.R.L efectueaza constructii civile, industriale, confectii tamplarie aluminiu si pvc. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In compania Bacor Prodcom S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

Principala preocupare a companiei Bacor Prodcom S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
constructii civile, industriale, confectii tamplarie aluminiu si pvc,geam termoizolant de toate tipurile, confectii inox, confectii fier forjat, scari si balustrade interioare
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
51-100
Certificate:
ISO9001, 14001, ETC, marcaje CE pentru timplarie
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Bacor Prodcom Srl
Persoana de contact: Barticel Adrian
Adresa: Str Stefan Cel Mare, Nr. 266
Localitate: Roman
Judet: Neamt
Telefon: 0233/208056
Fax: 0233/208057
Website: http://www.bacor.ro