Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Baby Essential
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Biberon cu autoincalzire Iiamo Go
999 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Iiamo Go este singurul biberon din lume care incalzeste 180 ml de lapte la temperatura 37 grade C (temperatura corpului uman) in aproximativ 4 minute, fara utilizarea electricitatii. Fara prize, cabluri si alte limite impuse.

Secretul il constituie un incalzitor (iiamo warm) care contine doar sare si apa.

Biberonul este foarte practic atunci cand plecati cu totii in vizite, plimbari, drumetii, la cumparaturi sau in oras. Insa ajutorul oferit de acest sistem il vei observa mai ales in acele momente cand micutul are nevoie de o gustare pe timpul noptii. Gata cu plimbarile bucatarie-camera/camera-bucatarie, amalgamul de vase si alte ''instrumente'' necesare doar pentru a pregati lapticul bebelusului!

Desigur, iiamo Go nu contine BPA, parabeni, ftalati, parfumuri sau alti aditivi daunatori.

Este confectionat din plastic ecologic de tip PP (polipropilena) si este prevazut cu un sistem de aerisire anti-colici. Acesta din urma permite recipientului si tetinei sa regleze cantitatea de aer, prevenind formarea efectului de vacuum.

Design-ul biberoanelor iiamo Go are la randul lui o poveste aparte, acesta fiind conceput de Karim Rashid, o personalitate internationala pe scena design-ului artistic de interior, mobila si aparate aparate de iluminat. Karim a reusit sa combine cu succes cultura consumatorului cu specificul creatiilor sale, cunoscut sub denumirea de ''minimalism senzual'' si apreciat la scara mondiala prin multiplele premii dobandite.

Biberonul se livreaza cu o tetina marimea 2 si fara rezerva pentru incalzire (iiamo warm).
Din Gura in Gura