Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Babol Exim Srl

Alaturi De Tine La Fiecare Pas
0757 572 275, 0751 301 531

Despre noi

Trimite mesaj
In aproape 18 ani de activitate societatea noastra si-a dezvoltat atat latura de productie incaltaminte, saboti si cizme, achizitionand utilaje moderne din Italia si diversificand gama de modele, cat si cea a distributiei, avand in acest moment o retea de distribuitori care acopera toate zonele tarii.

De asemenea, comercializam si articole GEZER si ZILEY (papuci, sandale, cizme, saboti medicinali), marci de origine turca, dar si o gama variata de incaltaminte sport si papuci de casa importata din China.

SCURT ISTORIC

In anul 1997 am achizitionat primele utilaje, incepand astfel procesul de productie de incaltaminte din PVC.

Am diversificat in mod constant gama de modele, pentru ca in anul 2003 sa achizitionam primele utilaje Ottogalli, cea mai prestigioasa companie producatoare de masini de injectie.

Din luna mai 2005 am inceput colaborarea cu doua dintre cele mai mari retele de hypermarketuri din Romania, Cora si Carrefour, pentru ca la inceputul anului 2011 sa ne alaturam si celor de la Kaufland.

In anul 2007, continuand procesul de dezvoltare, compania noastra a inceput si productia de incaltaminte din EVA, achizitionand utilaje performante din China.

In anul 2011 am preluat masinile de productie si toate modele de incaltaminte de la UCR (Uzinele Chimice Romane). In prezent putem sa producem aproximativ 40 de modele (de la papuci si saboti cu blana pana la cizme pescaresti si de protectie).
Produse si servicii:
incaltaminte din PVC si din EVA; incaltaminte de protectie
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1994

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Babol Exim Srl
Persoana de contact: Andrei Claudia
Adresa: Strada Victor Brauner Nr 25
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0757 572 275
Telefon mobil: 0751 301 531
Website: http://www.babol.ro