Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Tavita pentru gustari 3 compartimente portelan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2499 lei Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Tavita pentru gustari cu 3 compartimente este fabricata din portelan ceramica de culoare alba, are un aspect elegant si este foarte utila pentru servirea gustarilor.

Este ideal de folosit pentru aperitive, snacks-uri si gustari fiind o alegere excelenta pentru toti cei care pun accent pe utilitate si stil. Este potrivita atat in bucatarie, cat si in sufragerie sau living, pentru a servi musafirii si pentru a rasfata membrii familiei cu diverse bunatati. Un produs de calitate aduce intotdeauna, nenumarate avantaje utilizatorilor. O tavita frumos compartimentata se foloseste cu succes pentru a expune fructe si aperitive, care sunt gustari sanatoase si apreciate de toata lumea.

Ceramica este rezistenta la umiditate, isi pastreaza forma intacta pentru mult timp si are un aspect placut, fiind o optiune sigura pentru sanatate. Tavita pentru gustari se curata usor si este foarte potrivita pentru servirea invitatilor cu mancaruri apetisante, la diferite ocazii sau chiar intr-o dupa masa linistita de week-end. Alegeti accesorii de bucatarie realizate dintr-un portelan de cea mai buna calitate, care au un rol functional dar si decorativ. Acestea sunt special concepute pentru a imbunatati stilul de viata si va confera un plus de confort la fiecare utilizare. Tavitele din ceramica sunt recunoscute ca fiind in topul tendintelor de design si se potrivesc perfect in orice casa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura