Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Axa Porcelaine Srl

0258/818901, 0734771334

Despre noi

Trimite mesaj
Axa Porcelaine Srl a fost fondata in 1991 in Alba Iulia, judetul Alba si este o companie recunoscuta pe plan national pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de articole de portelan, menaj hotelier - farfurii, platouri, cesti de cafea si ornamentale.

Compania are un efectiv de 62 angajati. Avem o bogata experienta atat pe piata din Romania, cat si pe cea internationala.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor.

Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Axa Porcelaine S.R.L..

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

Axa Porcelaine S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
articole de portelan horeca- farfurii, platouri, cesti de cafea, cappucino, lapte, set de servicii triunghiulare, patrate, octogonale si asimetrice
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa de Vest
Nr angajati:
51-100
Certificate:
ISO 9001:2001
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Axa Porcelaine Srl
Persoana de contact: Baciu-Sarmes Amalia
Adresa: Str. Iederei, Nr. 5
Localitate: Alba Iulia
Judet: Alba
Telefon: 0258/818901
Telefon mobil: 0734771334
Fax: 0258/818900
Website: http://www.axaporcelaine.ro