Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii avocat contencios administrativ

0 stars: 0.00 din 0 pareri

300 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cabinet de avocatura Costin Patraulea

Avocat Costin Patraulea- Avocat contencios administrativ

Sfera contenciosului administrativ cuprinde in special litigiile avand ca obiect anularea actelor administrative nelegale ale institutiilor statului din sfera administrativa.

Biroul nostru a fost angajat in anularea actelor administrative nelegale ale diverselor institutii ale statului, incepand cu procedura prealabila si continuand in fata Tribunalului de contencios si ulterior in fata Curtii de Apel.

Expertiza biroului nostru de avocatura in sfera contenciosului administrativ provine din faptul ca titularul biroului nostru de avocatura este fost consilier juridic, director al directiei juridice din cadrul ASF( fost CNVM).

In calitate de consilier juridic acesta a participat la redactarea actelor normative cat si la cea a actelor individuale ale CNVM ( actual ASF) precum si la apararea legalitatii lor in fata instantei de judecata.

In prezent, in calitate de avocat, oferim servicii calificate de reprezentare in fata instantei de contencios administrativ, singura in masura sa cenzureze nelegalitatea actelor emise de catre institutii ale puterii de stat, atat centrale cat si locale.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati siteul www.costinpatraulea.ro
Telefon: 0723 28 21 29
Trimite mesaj
Din Gura in Gura