Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Cabinet De Avocat Gabriel Klein Kiritescu

Dura lex, sed lex!
0730165329,

Despre noi

Trimite mesaj
Cabinet De Avocat Gabriel Klein Kiritescu
Infiintat in anul 2002, cabinetul de avocat al carui titular sunt si-a inceput si dezvoltat activitatea in domeniul dreptului civil ca, mai apoi, sa se specializeze in domeniul dreptului familiei si dreptului administrativ.

Astazi cabinetul este specializate in: dosare C.E.D.O., restituiri imobile, dezbateri succesorale, divorturi si partaje, incredintare minori, recuperari creante, infiintari/modificari societati si asociatii, concilieri directe, anulari procese verbale de contraventie, etc.

Clientii pot fi persoane fizice sau persoane juridice.

Pentru persoanele juridice, pachetul de servicii cuprinde: infiintarea societatilor comerciale, cu atestarea de catre avocat a actelor necesare, inscrierea mentiunilor la Registrul Comertului, consultanta in domeniul dreptului muncii si asistarea sau reprezentarea acestora in fata instantelor de judecata de pe intreg teritoriul tarii.

Pentru persoanele fizice, serviciile acopera gama relatiilor de familie, divort, incredintare minori, partaj, dar si relatiile sociale reglementate de Codul Civil - mostenire, revendicare, achizitii sau vanzari imobiliare, contracte, etc.

Fara a fi diminuata calitatea asistarii si reprezentarii clientilor, titularul percepe onorarii decente astfel incat, orice persoana aflata in cautarea dreptatii sa se poata adresa cabinetului fara a fi descurajata de costuri.

In urma consultatiei initiale acordate, ca urmare a verificarii probelor posibile de administrat pentru atingerea scopului urmarit, clientii vor cunoaste sansele reale de realizare a dreptului lor si modalitatile de realizare a acestuia, urmarind costuri minime pentru atingerea lor.

Orice nelamurire, clarificare, intrebare, clientul o poate adresa avocatului cu incredere, acesta semnand o clauza de confidentialitate privind datele primite de la client.
Produse si servicii:
consultanta, asistenta, reprezentare juridica
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2002

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cabinet De Avocat Gabriel Klein Kiritescu
Persoana de contact: Klein Kiritescu Gabriel
Adresa: Lt. Campeanu, nr. 5
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0730165329
Website: http://www.avklein.bizoo.ro