Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Autosoft S.R.L.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Program calcul intretinere asociatii proprietari
650 lei
Brand
AUTOSOFT ASLOC 9.6
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
AUTOSOFT ASLOC -PROGRAM de calcul intretinere si evidenta pentru ASOCIATII PROPRIETARI-permite calculul intretinerii pentru asociatiile de locatari sau proprietari, lucrul la asociatiile multibloc, calculele necesare in urma introducerii contorizarii individuale la blocuri,moduri de repartizare si calcul a cotelor de intretinere, a fondurilor (rulment, reparatii, doua fonduri la dispozitia asociatiei, fond de penalitati aplicate de asociatie). se adreseaza administratorilor si contabililor asociatiilor de proprietari si locatari in vederea usurarii muncii acestora pentru calculul lunar al cotelor de intretinere, intocmirii registrului, de casa, a registrului jurnal si a balantei de verificare.In program pot fi introduse un numar nelimitat de asociatii, de apartamente, de cheltuieli.
Au fost introduse modelele de lista definite de lege, modelul creat de federatia asociatiilor si o serie de modele in format A4, A3 (vertical si orizontal) cu referinta de calcul, posibilitatea salvarii in format Excel, posibilitatea personalizarii modelului de lista dorit sau a unui model predefinit, astfel ca utilizatorul sa-si aleaga versiunea dorita.
Programul permite :
*repartizare cheltuieli pe persoane total/ prezente, pe scara / etaj / coloana, pe suprafata, cota indiviza, suprafata radianta total /scara /etaj, numai la anumite apartamente sau la anumite apartamente exceptate;
* evidenta fond rulment/ reparatii / doua fonduri puse la dispozitia asociatiei calculate pe persoana / pe suprafata/ pe numar camere/ fond penalitati aplicate de asociatie; tipuri incasari/ plati;
* evidenta restantieri, furnizori neachitati, facturi primite si netrecute la cheltuieli, fisa furnizor / apartament;
* registru casa / banca,
*evidenta gestiune;
* inregistrare separata penalitati asociatie de platit, *evidenta creditori si debitori diversi;
* optiune in meniu incasari pentru luna urmatoare
* calcul automat liste/ fonduri
* repartizare automata penalitati si dobanzi
*calcul subventie caldura;
*calcul contoare individuale apa calda, apa rece, gaze, caldura.
Situatii :
* liste lunare de intretinere,
* calcul automat cheltuieli pe apartament
* liste restantieri
* fisa apartamentului
* fisa furnizorului
* situatie furnizori / fonduri;, balanta furnizori
* registrul de casa / banca,
* repartizare cheltuieli pe bloc/ scara/ apartamente;
* jurnal de incasari si plati
* registru jurnal (incasari, plati, facturi) cu numerotare automata
*tiparire chitante de incasare
Meniuri, comenzi, mesaje si help in limba romana. Asistenta tehnica telefonica si prin e-mail gratuit, timp de o luna, post-instalare va ofera certitudinea utilizarii cu succes a programului. Oferim si posibilitatea incheierii de contracte anuale de asistenta tehnica. Pentru demonstratii, achizitie integrala, in rate sau distributie tel: 0213220527; 0744239020; 0744498700;  Versiunea demo o puteti descarca de pe www.autosoft.ro.
Din Gura in Gura