Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Auto Echipat Shop Srl

Scule pentru reparatii
0740485692,

Tester baterie cu imprimanta Laser Tools

Pe stoc:
Da
Telefon:
0740485692
Pret:
1248 lei
 
 

Detalii produs

Descriere produs

Tester baterie cu imprimanta

Instrument de serviciu ideal cu tipari pentru verificarea vizibila a starii bateriei. Potrivit pentru toate tipurile de baterii de 12V, inclusiv AGM, EFB, GEL, acid plumb si VRLA

Informatii suplimentare

tester baterie | test al sistemului de incarcare | incepe sistem de testare | max test de sarcina.
tester baterie | test al sistemului de incarcare | incepe sistem de testare | max test de sarcina.
Teste baterii 100-1000DIN | 100-1000IEC | 100-1700CCA
test de baterie Printarea da: tensiune, evaluare baterie (DIN / JIS, etc) Rezistenta, starea de incarcare (%) Stat de Sanatate (%), Ora si data, Buna, Inlocuiti sau Atentie
Furnizat in caz de depozitare. CE a aprobat. Complet cu imprimanta si afisaj LCD.

Aceasta noua baterie profesionale analizor / tester de Instrumente cu laser ( parte numarul 5275 ) este multifunctional si are caracteristica utila de a fi capabil de a imprima pe rezultatele testului cu data si ora inregistrarii. Exista patru functii de test: test de baterie, de testare a sistemului de incarcare, incepe testul de sistem si un test de sarcina maxima.

Odata ce capacitatea bateriei a fost determinata (de pe eticheta sau eticheta de pe partea de sus a bateriei), masurile de testare a bateriei starea de incarcare, starea de sanatate (starea bateriei) si CCA (la rece cranking curent); testul sistemului de taxare va recomanda supraincarcarii precum si subincarcarea; testul de sistem de pornire va aparea probleme cu cabluri de circuit de pornire si de conexiuni si testul de sarcina maxima va determina daca bateria vehiculului si sistemul de incarcare poate face fata cu toate echipamentele electrice si setat la maxim.

Tiparirea afiseaza rezultatele testului special, care este un record de util pentru inainte si dupa testare si poate ajuta, de asemenea, convinge un client care bateria sa are nevoie de inlocuirea.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Auto Echipat Shop Srl
Persoana de contact: Parascan Catalin
Adresa: Str.Cernauti, Nr.17-21
Localitate: Cluj Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0740485692

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi